Skip to main content

Michael Germer & Silke Avenhaus gæster Nødebo Kro

27. september 2023

Den unge violinvirtuos Michael Germer er fundet sammen med den tyske pianist Silke Avenhaus og sammen hæver de musikken til højeste niveau. Det bliver med sikkerhed en stor oplevelse at høre dem når de gæster Nødebo Kro søndag den 8. oktober kl. 16.00

Michael Germer er født i 2002 og har allerede givet koncerter i lande som Polen, Italien, Ukraine, Norge, Sverige, Israel, og når han er i Danmark er han travlt optaget både som solist og kammermusiker. Han er uddannet som violinist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Serguei Azizian og på Buchmann-Mehta School og Music i Israel hos Dora Schwarzberg. Da han fyldte 13 havde han allerede vundet Øresund Solist Prisen og guldmedalje i Berlingske Musikkonkurrence, og siden er det blevet til et utal af priser. I 2019 fik han tildelt det store Jakob Gade Legat.

Pianisten Silke Avenhaus har som solist og kammermusiker spillet over hele Europa, i USA og i Sydøst Asien. Hun har bl.a. optrådt i Wigmore Hall i London, Concertgebouw i Amsterdam, Wiener Musikverein, Salle Gaveau i Paris og Carnegie Hall i New York. Som kammermusiker er hun med på mere end 40 CD udgivelser. Hendes tilgang til musikken er præget af glæde og kreativitet, og i sin seneste soloudgivelse har hun sat værker af Wagner, Liszt og Rossini ind i en helt ny sammenhæng.

Det bliver spændende at høre, hvordan disse to fremragende musikere mødes i fælles fortolkninger af værker for violin og klaver. På programmet vil bl.a. være César Francks violinsonate.

Koncerten er støttet af William Demant Fonden og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

Billetter til koncerten koster 170 kr. inkl. gebyr og sælges i forsalg på www.noedebo-kro.dk 
indtil 24 timer før koncerten. Resterende billetter sælges ved indgangen. Medlemsbilletter til 130 kr. sælges kun i forsalg. Gratis med årskort.

Lyt til netradio