Skip to main content

Foredrag: Lev for det halve

21. september 2023

Bliv fyldt op med praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, når journalist og forfatter Nanna Hyldgaard Hansen kommer forbiLindehuset i Fredensborg tirsdag den 3. oktoberr kl. 19.00. Nanna har en masser inspiration med, så man kan leve for det halve i hverdagen – og derigennem sætte et positivt aftryk på klimaet.

Nanna Hyldgaard Hansen har med udgangspunkt i et almindeligt dansk forbrug og liv i byen, masser af gode eksempler, hvordan hun og familien har skåret langt ned for deres forbrug og klimabelastning. Uden at flytte ud på en ø og blive selvforsynende: De er blevet boende i byen og lever et helt almindeligt, dejligt liv, hvor de ikke savner noget, selv om forbruget er halveret. Foredraget er fyldt med enkle sparetips og praktiske hverdagsråd - så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt.

I et større samfundsperspektiv handler det om at gøre verdensmål til hverdagsmål, og hvordan gør man så verdensmål til hverdagsmål?

Nanna Hyldgaard Hansen giver lette, inspirerende og praktiske spareråd, som er relevante for folk i alle aldre.

Samtidig deler Nanna åbenhjertigt familiens forskellige overvejelser og erfaringer undervejs i forløbet.

Du går hjem med idéer til et lavere forbrug – uanset om din motivation er at passe bedre på klimaet eller at kunne leve godt for færre penge.
Nanna Hyldgaard Hansen tager i dette foredrag udgangspunkt i sine tre bøger: bestselleren ”Lev for det halve”, samt de to nye bøger ”Rig på tid” og ”Staycation Danmark”.

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med økologi og bæredygtighed gennem det meste af sit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO. Nu skriver hun bøger og holder foredrag. Foredragene handler om at passe på klimaet og samtidig få bedre tid. At leve for det halve og få det hele. Samt hvordan man gør verdensmål til hverdagsmål.

Tilmelding til arrangementet sker til Fredensborg Aftenskole: https://www.fredensborg-aftenskole.dk/alle-hold/?category=1564&course=21602 

Lyt til netradio