Skip to main content

10-årsjubilæum med senior IT

21. september 2023


Foreningen Senior IT, som står bag It-caféen på Humlebæk Bibliotek, fejrer 10-årsjubilæum. Fforening en har hjulpet borgerne med deres it-problemer og har i dag 12 tilknyttede hjælpere. Jubilæet markeres tirsdag den 3. oktober 2023.

Hver tirsdag eftermiddag kl. 14.30-16.30 sidder hjælpere fra Senior IT Fredensborg klar på Humlebæk Bibliotek til at hjælpe personer, der har behov for assistance til deres tablet, computer eller smartphone. Og det har de nu gjort i foreløbig 10 år.

Da Foreningen startede i 2013 var der primært behov for hjælp med computere og til hjemmesider fra offentlige myndigheder såsom eBoks og Borger.dk. Men da den teknologiske udvikling på ingen måde har stået stille de seneste 10 år, har Senior IT udviklet sig i takt med den, og i dag udbydes der ligeledes hjælp til smartphones og tablets. På samme måde udvider Senior IT deres portefølje i takt med nye krav fra det offentlige til borgere omkring digital selvbetjening. Det afspejler sig i, at specielt hjælp til MitID har fyldt meget i It-cafeen det seneste år.

Senior IT har i dag tilknyttet 12 hjælpere, der ikke bare tilbyder deres hjælp ugentlig på Humlebæk Bibliotek, men som også rykker ud og hjælper i hjemmet, hvis der er tale om et problem, der ikke kan bringes til biblioteket, eller hvis borgeren er gangbesværet.

For at markere jubilæet vil Humlebæk Bibliotek tirsdag den 3. oktober sørge for, at der er kage og kaffe til dem, der møder frem og får hjælp hos Senior IT.

Lyt til netradio