Skip to main content

EU-valgmøde på Krogerup Højskole med nordsjællandske kandidater

7. maj 2024

Socialdemokratiet i Fredensborg og Moderaterne i Fredensborg er glade for at kunne invitere borgere og medier til et spændende EU-valgmøde den 15. maj 2024 på Krogerup Højskole i Humlebæk.

Arrangementet, der vil strække sig fra kl. 19:00 til 21:00, vil tage form som en paneldebat med nordsjællandske kandidater til Europa-Parlamentet, herunder Socialdemokratiets Mathias Niebuhr og Moderaternes Laurs Nørlund.

Debatten vil blive indledt af borgmester Thomas Lykke Petersen og modereret af forstanderen for Krogerup Højskole, Rasmus Meyer.

Dette møde giver en enestående mulighed for vælgere at engagere sig direkte med kandidaterne, forstå deres politiske platforme og diskutere, hvordan deres politikker vil påvirke både Europa og lokalområdet.

Med kandidater fra seks forskellige partier vil debatten dække et bredt spektrum af meninger og løsninger på Europas mest presserende udfordringer. Der vil være rig mulighed for publikum at stille spørgsmål til kandidaterne.

Tilmelding er ikke nødvendig, men der er et begrænset antal pladser, så kom i god tid.

Arrangement detaljer:

  • Dato: 15. maj 2024
  • Tid: 19:00 - 21:00
  • Sted: Krogerup Højskole, Humlebæk

Denne begivenhed lover en aften med dybdegående politisk diskussion og muligheden for at få svar direkte fra kandidaterne selv. Vi opfordrer alle interesserede borgere til at deltage og være en del af denne vigtige samtale om Europas fremtid.

Lyt til netradio