Skip to main content

Cykelglæde spreder sig i Fredensborg

8. maj 2024

Igen i år er det tid til at støve cyklen af og træde i pedalerne, som en række lokale virksomheder og kommunale institutioner i Fredensborg deltager i Cyklistforbundets forårskampagne "Vi Cykler Til Arbejde", der strækker sig over hele maj måned.

Tusindvis af kollegaer i hele Danmark hopper op på sadlen og spreder cykelglæden både på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier, og omkring 50 hold fra Fredensborg er med i kampagnen.

De lokale hold består hovedsageligt af deltagere fra afdelinger i Fredensborg Kommune, fra virksomheder som Coloplast i Humlebæk, DPA Microphones i Kokkedal, Tandlægerne Fredensborg Hus samt Admix i Fredensborg.

Formålet med kampagnen er at få folk til at cykle så mange dage som muligt i løbet af maj måned. Hver dag på cyklen giver holdet point i lodtrækningen om forskellige præmier. Det er ligegyldigt, om man cykler kort eller langt, hurtigt eller langsomt - bare man cykler! Selv hvis man cykler til bus eller tog, eller blot den ene vej, tæller det som en cykeldag.

For at styrke motivationen undervejs byder kampagnen på sjove udfordringer og konkurrencer, såsom "Hent en kollega-dag" og "Omvejs-onsdag". Der er også attraktive trofæer på spil for dem, der fx har cyklet langt, cyklet i regnvejr eller endda haft kage med til deres kollegaer.

Overskuddet fra "Vi Cykler Til Arbejde" går til Cyklistforbundets arbejde med at forbedre forholdene for cyklister i hele Danmark.

Denne kampagne er ikke kun en måde at skabe sund konkurrence og sjov på arbejdspladsen, men den er også med til at fremme en bæredygtig livsstil og et grønnere miljø. Ved at opmuntre folk til at vælge cyklen som et alternativt transportmiddel bidrager kampagnen til at reducere CO2-udledningen og forbedre den generelle trivsel. Så lad os træde i pedalerne og være med til at sprede cykelglæden i Fredensborg og resten af landet!

Lyt til netradio