Skip to main content

Dokumentarfilm i den gamle biograf

11. oktober 2023

Kalder alle yngre mænd til Fredensborg Gamle Bio torsdag den 12.oktober.2023 klokken 19.00 til  20.00: Her vises dokumentarfilmen PAPA – En dagbog om liv, død og kærlighed

I den prisvindende, korte dokumentarfilm ”PAPA – en dagbog om liv, død og kærlighed” fremlægger instruk¬tør Andreas Bøggild Monies sin dagbog i stillbilleder og film fra han bliver far. Han dokumenterer den lykkelige stund med sit barn. Men kort efter bliver hans kone så syg, at hun må indlægges på Rigshospitalet og lægges i koma. Det bliver en yderst dramatisk situation og en bevægelse mellem liv og død.

Fortællingen er hjerteskærende, men også håbefuld. Den fortælles af instruktørens egen stemme og de mange stillbilleder, han tog med sit kamera, da lykken og tragedien indtraf samtidig.
Filmen vandt publikumsprisen på Odense Internationale Filmfestival, og er også nomineret til en European Film Award – det europæiske svar på en Oscar.

”PAPA – en dagbog om liv, død og kærlighed” er produceret af det nordjyske produktionsselskab New Era Production i Frederikshavn med Liv Lundholm Pedersen som producer i samarbejde med Monies Film.

Filmen får forpremiere rundt om i landet og ventes senere vist på landsdækkende tv i DR. Vi er glade for at kunne vise den i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio torsdag d. 12. oktober 2023 kl. 19-20, hvor der også er mulighed for diskussion.

Først vises filmen, der varer 19 minutter. Derefter vil der være et oplæg med en repræsentant fra ”Forum for Mænds Sundhed” med specifikt fokus på fædre. Dette oplæg vil omhandle mænd og fædres mentale sundhed samt informationer om, hvad organisationen gør i lokalområdet.

Lyt til netradio