Skip to main content

Læserbrev: Løsninger, tak. Ikke splid

4. maj 2024

af
Tinne Borch Jacobsen
Byrådsmedlem (V)

Det var et velbesøgt, men sælsomt, byrådsmøde mandag aften, hvor byrådet skulle forholde sig til forslaget om at bede Vejdirektoratet om en analyse af de muligheder der er for at dæmpe trafikken på A6 gennem Fredensborg.

Her delte byrådet sig i et flertal der gerne vil se mulighederne for at løse det problem Fredensborg har med trafikken på A6, og et mindretal der gerne vil nøjes med at skubbe det fra sig.

Det hjælper nok med forståelsen for problemet på A6 at befinde sig midt i det.

Som medlem af Trafikgruppen, og før da helt tilbage til min indtræden i byrådet i 2001, har jeg jævnligt udtrykt, at jeg ikke delte flertallet i Trafikgruppens ønske om en Overdrevsvej, men omvendt heller ikke var imponeret over "omsorgen" i PTK for vore trafikvanskeligheder i Fredensborg.

I det perspektiv var det virkelig absurd at blive skudt det modsatte synspunkt i skoene og endda af min egen partifælle Carsten Bo Nielsen, og udtrykkeligt mod bedre vidende. Overraskende, men især skuffende. Resten af byrådet vidste heldigvis godt hvor jeg står.

Nu vender vi så opmærksomheden mod Vejdirektoratet, der skal tage stilling til kommunens ønske om en analyse.

For mit eget vedkommende fra 1. april som næstformand i Plan-, Trafik -og Klimaudvalget, hvor jeg har afløst Mie Stattau, der istedet har overtaget min plads i Økonomiudvalget.

Det er et vigtigt udvalg for alle kommunens bysamfund og områder. Jeg vil forvalte opgaven med omhu, og med opmærksomhed på hele kommunen.

 

Lyt til netradio