Skip to main content

Podcast: Genhør Morgenkrydderen fra uge 46 - 2023

20. november 2023

Nu kan du høre eller genhøre Morgenkrydderen fra søndag den 19. november 2023.med følgende indslag om julemarked hos Fredensborg Museum, Julebazar i Humlebæk Dagcenter og Den Spanske Forenings oplevelser under statsbesøg af den Spanske Konge.

John har lavet en optagelse med Ana Maria Vega fra Den Spanske Kultur og Musikforening. Anledningen var at Ana Maria var i audiens hos den spanske kong Filipe da han var på besøg i Danmark.

Ana Marie fortæller blandt andet om

- audiensen den 08 november
- mange andre spaniere i audiens
- Den Spanske kulturmedalje hun modtog for nogle år siden
- foreningens julefest den 10 december
- fest den 20 januar med foredrag om maleren Velaski
-kontakt info og tlf nummer


Søren har mødt Nina og Eva. der er henholdsvis formand og næstformand i Fredensborg Museum. de fortæller om næste weekends julemarked på Rytterskolen/Fredensborg Museum.

Så har John besøgt Sysser der har et keramikhol i Humlebæk Dagcenter. Hun fortæller om dagcenterets julebasar der afholdes søndag den 3. december 2023.
Der ud over bringer vi ugens lokale nyheder fra Humleborg.dk samt CyberVejret som i denne udgave har fokus på Facebook: Leif Jensen jar 5 lavpraktisk tips til ting som du selv kan gøre for at minimere antallet af annoncer baseret på din online adfærd.

Lyt til netradio