Skip to main content

Podcast: Genhør Morgenkrydderen fra uge 15 - 2024

15. april 2024

Nu kan du høre eller genhøre Morgenkrydderen fra søndag den 14. april 2024. Der er følgende på programmet: Reportage fra åbent hus i vandtårnet i Kokkedal, afskedsreception for Ruth Cilvik Andersen i Frivilligcenter Fredensborg og generalforsamling hos Dansk Blinde Samfund, kreds Nordsjælland samt lokale nyheder.

Lørdag den 6. april blev dørene slået op til et imponerende åbent hus arrangement i vandtårnet i Kokkedal. Med sine 212 trin, en vandbeholder på hele 4000 kubikmeter og en højde på 45 meter, er dette vandtårn ikke blot et symbol på den tekniske infrastruktur, men også en imponerende konstruktion at besøge.

Vores reporter, John Macko, var på stedet og leverede en grundig reportage om tårnets fascinerende arkitektur og funktioner. Han talte med Lykke Palsbøl fra Fredensborg Forsyning, der fungerede som guide under arrangementet, og Carsten Nielsen, formand for Fredensborg Forsyning. Der blev dykket ned i tekniske detaljer og historien bag dette markante bygningsværk.

Dagen efter, tirsdag den 9. april, begav John sig til Frivilligcenter Fredensborg, hvor en særlig begivenhed fandt sted. En afskedsreception blev holdt til ære for Ruth Cilvik Andersen, der har været formand for centret i hele 14 år. Ruth har været en drivkraft bag centrets oprettelse og har dedikeret sig til at styrke det frivillige arbejde i lokalsamfundet.

Ved receptionen talte forskellige nøglepersoner, heriblandt Steen Krøyer, næstformand i Frivilligcenter Fredensborg, borgmester Thomas Lykke Pedersen og Peter Søndergaard, daglig leder af Frivilligcenter Fredensborg. Ruth Cilvik Andersen selv delte også sine refleksioner over årene som formand.

John fortsatte sin rundtur i det lokale samfund og deltog som hjælper ved generalforsamlingen for Dansk Blinde Samfund, kreds Nordsjælland, på Skævinge Kro fredag den 5. april. Efter generalforsamlingen fik han lejlighed til at tale med formanden, Bente Ullits Eckmann.

Udsendelsen, der dækker disse begivenheder og andre lokale nyheder, kan høres søndag kl. 10:00, med genudsendelser mandag, onsdag og fredag kl. 18:00 samt som podcast mandag kl. 20:00. Kurt Kammersgaard står for sammensætningen og præsentationen af udsendelsen, der nu også er tilgængelig som podcast. Holdet bag programmet sikrer, at lytterne forbliver opdaterede på lokale begivenheder og nyheder.

 

Lyt til netradio