Skip to main content

Luftkaptajnen vælger musikken

30. november 2023

Fredag den 1. december 2023 kl. 12.00 bringer Jazzkanalen en speciel udsendelse med den danske jazzmusiker Stefan G. Rasmussen. Udsendelsen er produceret af John Macko og Ole Holde og kan aflyttes på FM 104,3 MHz, DAB+ og på nettet.

Udsendelsen koncentreret om Stefans interesse for jazzmusik, men de fleste kender ham mest for at være SAS pilot på det fly der i 1991 forulykkede i Arlanda lufthavnen i Sverige og hvor alle ombord overlevede. Udsendelsen indeholder musik som Stefan selv vælger. Det er fra Ben Webster til udgivelser med ham selv.

Stefan G. Rasmussen er i dag 76 år og kan se tilbage på et liv som aktiv musiker, sanger, folketingsmedlem, jagerpilot, byrådsmedlem i Frederikssund, foredragsholder og forfatter.

Udsendelsen bringes som en slags adventsgave til lytterne. Nemlig hele fire gange i løbet af december måned på følgende datoer: fredag den 1. december klokken 12.00, torsdag den 7. december klokken 13 onsdag den 13. december Klokken 12.00 samt mandag den 18. december Klokken 15.00. Derefter vil den også blive udgivet som podcast på www.jazzkanalen.dk

Nordsjællands Jazzradio

Jazzkanalen sender på FM 104,3 MHz fra Fredensborg og kan høres i store dele af Nordsjælland og har specialiseret sig i at lave jazzradio og kommer ud til det voksne publikum. Samtidig kan man i udsendelserne høre om hvad der ellers rør sig på den nordsjællandske og storkøbenhavnske jazzscene inden for traditionel jazz.

Jazzkanalen – Nordsjællands Jazzradio, sender mandag klokken 11.00-18.00 plus tirsdag til fredag klokken 12.00 – 18.00 på Fredensborg frekvensen FM 104,3 MHz. Og kan også høres på DAB+ senderen i Nivå og som streaming på nettet – her kan man klikke ind på hjemmesiden www.jazzkanalen.dk for at lytte med.

Lyt til netradio