Skip to main content

Jazzkanalen - Nordsjællands jazzradio

5. juni 2014

Foreningen Radio Nord i Fredensborg har indgået et samarbejde med Fredensborg Jazzklub, om at starte en helt ny jazzradio: Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio. Den deler frekvens med Radio Humleborg på FM 104,3 MHz.

 

Foreningen Radio Nord i Fredensborg har indgået et samarbejde med Fredensborg Jazzklub, om at starte en helt ny jazzradio: Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio. Den deler frekvens med Radio Humleborg på FM 104,3 MHz.

Der er ikke mange lokale radiostationer som sender jazzmusik ud til det voksne publikum, men på Jazzkanalen sender vi masser af jazz, primært dixieland jazz, swingmusik, big bands, evergreens og New Orleans jazz.

Foreningen Radio Nord har gennem de seneste 6 år drevet talkradioen ”Radio Nord Fredensborg” - der har været sendetid på hverdagsaftenerne klokken 18.00 – 00.00 samt noget natradio i weekenden. Men efter at der er blevet noget sendetid ledig på den lokale radio frekvens, er de to lokale radioforeninger på frekvensen, blevet enige om en ny fordeling.

Samtidig er der så indgået dette samarbejde med Fredensborg Jazzklub om en jazzradio. Foreningen Radio Nord er helt sikre på at samarbejdet med Fredensborg Jazzklub, er til glæde og gavn for alle parter, i det at jazzklubben har et netværk og et engagement i Nordsjælland, på et højt professionelt niveau.

Flere af udsendelserne på Jazzkanalen vil blive produceret at Ole Holde og John Macko, som mange i forvejen kender fra Fredensborg Jazzklub og så vil Daniel Jørgensen, stå for den tekniske del af afviklingen. Ind i mellem musikken, vil der blive gjort opmærksom på hvad der rør sig på den nordsjællandske jazzscene og der vil ligeledes blive bragt reportager fra lokalområdet med vægt på kunst, kultur og musik.

Den officielle start for udsendelserne er mandag den 16. juni 2014

Jazzkanalen vil være i æteren mandag til fredag mellem kl. 12,00 og 18,00. Programmerne sendes på 104,3 MHz eller på 98,8 MHz på kabelnettet, og kan høres i hele Nordsjælland..

Du kan også lytte til Jazzkanalens udsendelser på internettet, således at du kan høre vores jazzprogrammer uanset hvor du bor eller opholder dig.

Internetradio kan høres på www.jazzkanalen.dk og klik på netradio. Jazzkanalen fndes også på facebook

 

 

Lyt til netradio