Skip to main content

Tiltrængt inflationshjælp til børnefamilier uddelt

28. september 2023

Familienetværk Humlebæk har i samarbejde Blå Kors og Lidl iværksat en massiv inflationshjælp til børnefamilier der er kommet i klemme i inflationsspiralen. Hjælpen består bl.a. af uddeling af kasser med mad til en værdi af 400 kr. hver fjortende dag.

Første gang var den 13. september hvor 50 familier blev tilgodeset, og senest den 27. september hvor hele 75 familier kunne nyde godt af basale fødevarer.
"Der er stor taknemmelighed, og af og til tårer i øjnene, når de trængte familier modtager toiletpapir, madolie, pasta og andre basisvarer", fortæller Per Hansen fra Familienetværket.

Familierne er udvalgt i samarbejde mellem Fredensborg kommune, Røde Kors familiearbejde, bydelsmødrene og Familienetværkets egne deltagere. "Vi gør os stor umage med at nå ud til dem, der har allermest brug for hjælp", tilføjer Per Hansen, der koordinerer arbejdet.

Der er planlagt yderligere seks uddelinger i år, og otte i 2024.

Yderligere information hos Per Hansen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 26160652

Fotoet er fra udleveringen den 27. september. Det er taget 30 minutter før udleveringen skulle i gang. Familierne stod i kø for at modtage fødevarehjælpen ved Strandvejskirken i Humlebæk.

Lyt til netradio