Skip to main content

Rema 1000 åbner i Fredensborg den 20. juni 2024

20. maj 2024

Der har længe været gætterier omkring anvendelse af den tidligere Aldi butik i Fredensborg, men nu er det sikkert. Rema 1000 er ved at flytte ind og håndværkerne er godt i gang med at gøre butikken klar til åbning den 20. juni 2024.

Da Aldi trak sig ud af Danmark i slutningen af 2022, opstod der en række ledige butikslokaler, som skulle udfyldes. En væsentlig del af disse lokaler blev hurtigt overtaget af Rema 1000, som så en mulighed for at udvide deres markedsandel i Danmark. Imidlertid krævede overtagelsen af disse lokaler en godkendelse, der tog længere tid end forventet. Det var først i slutningen af august 2023, at den nødvendige godkendelse blev opnået, og nu er Rema 1000 klar til at renovere og klargøre deres nye butik i Fredensborg til åbning den 20. juni 2024.

Den forsinkede godkendelse skyldtes Konkurrencerådets afgørelse fra den 30. august 2023, som skulle sikre, at overtagelsen af lokalerne i Fredensborg ikke ville hæmme konkurrencen betydeligt i området. Konkurrencerådet vurderede, at Rema 1000 ville være underlagt et betydeligt konkurrencepres, især fra Netto, som ligger i bygningen ved siden af.

I de seneste uger har håndværkere været travlt beskæftiget i lokalerne på Wendorfsvej 2 i Fredensborg. Et stort Rema 1000-banner er blevet sat op på facaden, der annoncerer den kommende åbning den 20. juni. Derudover kan forbipasserende i vinduerne se jobopslag for ledige stillinger i den nye butik.

Carsten Emil Friborg er udpeget som købmand i den nye butik. Carsten kommer fra en lignende stilling hos Rema 1000 i Esbønderup, hvor han har haft stor succes. Han har også tidligere haft topstillinger hos konkurrenten Netto, hvilket giver ham en solid erfaring og indsigt i dagligvarebranchen.

Den nye Rema 1000 butik i Fredensborg vil således ikke kun bringe nye jobmuligheder, men også styrke konkurrencen på dagligvaremarkedet i området. Forbrugerne kan se frem til en ny og moderne butik, der åbner sine døre den 20. juni 2024.

Lyt til netradio