Skip to main content

Nyt for børn: Skrål og spis på Malerisamlingen

20. september 2023

Nu bliver det festligt! Sammen med Fredensborg Musikskole søsætter Nivaagaards Malerisamling et nyt initiativ med fællessang og spisning for børn og familier: 'Skrål og spis på Malerisamlingen', der finder sted hver sidste onsdag i måneden.

Onsdag den 27. september kl. 17 bliver første gang, at børnene skal få museets søjlesal til at svinge og malerier til at måbe, når der synges fællessang for fulde gardiner. Det sker under ledelse af Maria Blum Bertelsen, som er musikskoleleder på Fredensborg Musikskole. Herefter vil skiftende undervisere og elever fra musikskolen stå for programmet til fællessangen.

Efter 20 minutters sang i salen, er der familievenlig aftensmad i museets havefoyer, hvor man spiser sammen ved langborde - og måske kan få sig en ny ven!

Nivaagaards Malerisamling lancerede for et år siden fællessang og fællesspisning i museets havefoyer, som hurtigt blev populært og nu er en fast del af arrangementsprogrammet den første onsdag i hver måned. Nu glæder museet sig til sammen med Fredensborg Musikskole at invitere børnene ind til nye fællesskaber omkring sang og spisning i kunstens rammer.

Skrål og spis på Malerisamlingen - hver sidste onsdag i måneden
Kl. 17: Fællessang i Søjlesalen
Kl. 17.20: Familievenlig aftensmad i caféen

Pris: 40 kr. for børn / 160 kr. for voksne inkl. aftensmad / 10% rabat til årskortholdere

Billetter bestilles via www.nivaagaard.dk

Lyt til netradio