Skip to main content

Mini-byfest i Fredensborg til august

21. juni 2024

Foreningen Fredensborg Smukkest der i juni har stået for tre planlagte storskærms arrangementer med EM Fodbold er snart klar med endnu et par kulturelle events. Der er nemlig givet tilskud fra kulturudvalget, til afholdes af veteranbiltræf og en minibyfest.

Foreningen har nemlig ansøgt kulturudvalget om midler til afholdes af en veteranbil udstilling ved Fredensborg Slot på en endnu ikke oplyst dato i august og så en mini byfest på Amfiscenen den 24. august.

Begge ansøgninger blev tilgodeset af udvalget. Veteralbil træffet fik bevilliget 5000 kroner til leje af slotspladsen med der blev givet tilskud på 20.000 kr. til byfesten. Midlerne der kan anvendes til musikerhonorarer, som det hedder det i afgørelsen. I ansøgningen var der dog søgt om 50.000 kroner.

Afholdelse af byfesten på amfiscenen, er oplyst til at blive lørdag den 24. august fra klokken 17 til 22. Der gennemføres koncerter med John Mogensen showband og det lokale orkester Tons of Summer, i år med deltagelse af Jørgen Klubien, kendt fra Danseorkesteret som solist.

Lyt til netradio