Skip to main content

Hvem Fortjener Kulturprisen i Fredensborg kommune

30. april 2024

Det er igen tid til at hædre en enestående indsats inden for kulturlivet i Fredensborg Kommune. Kulturudvalget opfordrer nu alle borgere til at komme med deres forslag til, hvem der bør modtage årets kulturpris. Har du kendskab til en person, gruppe eller forening, hvis bidrag til det lokale kulturliv fortjener at blive anerkendt, så er det nu, du skal handle.

Kulturprisen, som uddeles af Kulturudvalget, er en ærefuld anerkendelse af en indsats, der har haft en bemærkelsesværdig kulturel betydning i kommunen. Den gives til dem, der har bidraget til at sprede glæden ved kulturel udfoldelse og beriget lokalsamfundet på unik vis.

Alle borgere og foreninger opfordres til at deltage ved at indsende deres forslag til, hvem der bør modtage årets kulturpris. Det kan være en enkeltperson, en forening eller en gruppe med aktiviteter eller engagement inden for kulturen i Fredensborg Kommune.

Kulturprisen 2024 udgør en sum på 10.000 kr., og modtageren vil blive hædret for deres bidrag til det lokale kulturliv ved en særlig ceremoni.

Så hvis du kender nogen, der har gjort en bemærkelsesværdig indsats inden for kulturlivet i Fredensborg Kommune, så tøv ikke med at sende dit forslag til Kulturudvalget. Lad os sammen hylde de personer, grupper eller foreninger, der gør en forskel og bidrager til at gøre vores kommune til et mere levende og kulturelt beriget sted.

For at indsende en indstilling skal du udfylde et indstillingsskema. Direkte link : https://fredensborg.dk/p/Kultur/Indstillingsskema-Kulturprisen-2024.doc

Indstillinger skal være Center for Kultur og Sundhed i hænde senest d. 7. maj og sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kulturudvalget beslutter, hvem der skal modtage Kulturprisen 2024 på udvalgets møde den 15. maj.
Kulturprisen overrækkes efterfølgende ved et mindre arrangement for prismodtageren og det øvrige kulturliv.

I 2023 fik Nivå Amatør Teater kulturprisen for lang og tro tjeneste i kulturens navn.

Lyt til netradio