Skip to main content

Hørsholm og Fredensborg kommuner indgår samarbejde om Ullerødskolen

17. marts 2023

Samarbejdsaftalen mellem de to kommuner sikrer, at Hørsholm Kommune fast disponerer over 10 pladser på Ullerødskolen. Ullerødskolen i Kokkedal er en specialskole for normalt begavede elever med autismespektrumforstyrrelser. På skolen går der elever fra blandt andet Fredensborg og Hørsholm kommuner.

Hørsholm Kommune har derfor ønsket en samarbejdsaftale, som sikrer kommunen 10 pladser. Den aftale er der nu enighed om.

”Vi har med Ullerødskolen et attraktivt og højt specialiseret skoletilbud med en knalddygtig stab af medarbejdere. Jeg er derfor glad for, at vi med denne aftale både kan samarbejde på tværs af kommunegrænsen og samtidig lægge en mere sikker økonomisk grund under Ullerødskolen”, siger Per Frost Henriksen, formand for Børne- og Skoleudvalget.
I Hørsholm er der også tilfredshed med aftalen:

”Ullerødskolen har opbygget en stor faglig ekspertise på dette område og er et meget eftertragtet tilbud til vores elever. Jeg er derfor glad for, at vi nu har indgået en aftale, som fremover sikrer Hørsholm Kommune 10 pladser på skolen”, siger formand for Børne- og Skoleudvalget Maj Allin Thorup.

Skolen er normeret til 64 elever og ligger i de bygninger, som også huser Kokkedal Skole.

 

 

Lyt til netradio