Skip to main content

Har du et bud på motiv til årets kommunale julekort ?

20. september 2023

Kulturudvalget har siden 2011 gennemført en årlige kunstkonkurrence om motivet på kommunens julekort. Et juekort der sendes til kommunens samarbejdspartnere med en hilsen fra borgmester og kommunaldirektør og nu skal årets motiv findes. Det kan Du være med til. 

Vil du give dit bud på Årets Motiv, Så er det nu du skal komme med dit bud på et motiv. Kravet er, at motivet skal være et motiv fra Fredensborg Kommune. Og du skal bo i kommunen, og være fyldt 18 år.

Fredensborg Kommune byder på mange smukke og unikke steder og derfor skal Årets Motiv være et genkendeligt motiv fra livet i Fredensborg Kommune, dvs. alt fra en sejltur på Esrum Sø til en koncert på Nivaagaards Malerisamling eller et af kommunens helt særlige steder i naturen eller byerne.

Årets Motiv bliver trykt på kommunens officielle julekort. Vinderen vil derudover modtage en præmie på 2.000 kr., som overrækkes af kulturudvalgsformanden på Fredensborg Rådhus.

Motiver sendes til kulturkonsulent Henriette Rude Brytygier på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og frist for indsendelse er 18. oktober 2023.
Der kan kun indsendes ét forslag pr. deltager.

Julekortet herover er fra 2021 og tegnet af Leonora van Deurs.

 

Lyt til netradio