Skip to main content

FredensborgFordi indkalder andelshavere til generalforsamling

14. marts 2024

FredensborgFordi Amba, som står for driften af Fredensborg Boghandel, har udsendt en formel indkaldelse til sine andelshavere med invitation til den årlige generalforsamling. Denne vigtige begivenhed finder sted onsdag den 24. april 2024 kl. 19.30 og afholdes på Kulturhuset Den Gamle Biograf, beliggende på Jernbanegade 4 i 3480 Fredensborg.

For at sikre, at alle interesserede har adgang til relevante dokumenter og oplysninger i forbindelse med generalforsamlingen, vil alle nødvendige materialer, herunder dagsorden, årsrapport, budget og forslag, være tilgængelige på FredensborgFordi Ambas hjemmeside: www.fredensborgfordi.dk/generalforsamling-2024. Det opfordres derfor til, at alle andelshavere holder sig opdateret ved at besøge hjemmesiden og hente de påkrævede oplysninger, i overensstemmelse med beskrivelsen på hjemmesiden.

Generalforsamlingen er en lejlighed til at diskutere og træffe vigtige beslutninger om foreningens fremtid. Derfor opfordres alle andelshavere til at bidrage med forslag til generalforsamlingen. Disse forslag skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen, hvilket i år betyder senest den 10. april 2024. Forslag kan indsendes enten via e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at aflevere dem skriftligt i Fredensborg Boghandel inden kl. 17.30 den 10. april 2024.

Det er vigtigt, at alle andelshavere deltager aktivt i generalforsamlingen og bidrager til at forme FredensborgFordi Ambas fremtid.

Andelsselskabet FredensborgFordi a.m.b.a. ejes af mere end 900 andelshavere, der har en interesse i litteratur og at støtte bylivet i Fredensborg by.

Lyt til netradio