Skip to main content

FNYKs Forårsudstilling med Vandets skønhed og mystik

18. marts 2024

Fredensborg Ny Kunstforening er stolte over at præsentere deres forårsudstilling med temaet "Vand". Udstillingen løber fra lørdag den 30. marts til mandag den 1. april og finder sted alle dage fra kl. 11 til 16 i kulturhuset Fredensborgs gamle biograf på Jernbanegade 4 i Fredensborg.

Det hele sparkes i gang med en festlig fernisering lørdag den 30. marts kl. 11, hvor formanden for kulturudvalget, Ulla Hardy-Hansen, vil åbne udstillingen. JV Duo vil underholde med stemningsfuld musik, der ledsager gæsterne på deres kunstneriske rejse gennem udstillingen. Kl. 13 inviteres alle til et kulturelt pusterum med fællessang under ledelse af Birgit Jakobsen. Temaet for denne særlige stund er sø og hav, hvor deltagerne kan lade sig inspirere af vandets mange facetter.

Søndag den 31. marts kl. 13 afholdes den spændende kunstquiz, hvor hovedpræmien er intet mindre end et originalt kunstværk. Deltagerne kan teste deres viden om kunst og vandets rolle som inspirationskilde og motiv gennem historien. Det bliver en sjov og lærerig eftermiddag for alle kunstinteresserede.

Det er vigtigt at bemærke, at der er fri adgang til Fredensborg Ny Kunstforenings forårsudstilling. Alle er velkomne til at komme og lade sig fortrylle af vandets skønhed og mystik, som præsenteres gennem en mangfoldighed af kunstneriske udtryk.

Så sæt kryds i kalenderen og tag familie og venner med til en uforglemmelig oplevelse i kunstens og vandets tegn i Fredensborgs gamle biograf. Vi glæder os til at se jer!

Lyt til netradio