Skip to main content

Det Grønne Hjerterum invies på Lundely SFO i Fredensborg

3. april 2024

Vinteren har været en tid med spændende forandringer på Lundely SFO i Fredensborg. Bag børnehavens lokaler er der blevet opført noget helt særligt – ”Det Grønne Hjerterum”. Dette nye uderum er nu i brug, og det er allerede blevet et centralt element for både børn og ansatte.

For at markere dette officielt, vil der være en indvielsesreception på fredag den 5. april fra kl. 14 til 15.30.

I spidsen for dette nye initiativ er to engagerede naturvejledere, Mireille og Alexander, der vil være de primære kræfter i og omkring Hjerterummet.

Receptionen vil være et åbent hus arrangement, hvor både forældre og elever er velkomne til at deltage. Der vil være mulighed for at komme og gå, som det passer bedst. Programmet for dagen er som følger:

Kl. 14.00: Formanden for Børne- og Skoleudvalget, Per Frost, vil klippe snoren og dele nogle ord om dette nye tilføjelse til SFO'en. Der vil også være tale fra Sidsel Vang, områdeleder, og skoleleder Susanne Bremer.

Kl. 14.30: Der serveres alkoholfri bobler, saft og småkager som en del af fejringen.

Kl. 15.15: Tak for nu.

Selvom forældre måske ikke har mulighed for at deltage, vil alle børnene i SFO'en blive samlet, så de kan være en del af indvielsen. - Vi ser frem til at vise Hjerterummet frem og håber, at så mange som muligt har mulighed for at deltage, fortæller Michael Svarrer der er SFO-leder

Lyt til netradio