Skip to main content

Cirkus Baldoni gæster Fredensborg og omegn

6. juni 2024

Gør dig klar til en rejse tilbage til den skønne og nostalgiske atmosfære, der har været kendetegnende for Cirkus Baldoni. I 2024 byder deres forestilling på ungdommelighed og energi, med en overflod af sjove indslag, der vil få både børn og voksne til at grine hjerteligt, der er fire forestillinger påvej til henholdsvis Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg.

- Vi er stolte af at præsentere en af Europas bedste klovner, José Michell, som mestrer kunsten at sprede smil og latter hos hele publikum, fortæller Cirkus Baldoni.

På det artistiske område kan du forvente at blive forbløffet af vores dygtige jonglører, imponeret af breakdancerne, og sidde på kanten af stolen under de nervepirrende luftnumre. Vores cirkusprinsesse vil fortrylle dig med sit elegante og betagende sæbebobleshow. Vi har nøje udvalgt de bedste kunstnere til at skabe en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Forestillingen præsenteres af den unge og talentfulde Mickey Juel Prüssing. Hans evne til at underholde både børn og voksne er enestående, og han har Leonardo, vores trofaste partner, ved sin side. Mickey har trænet hårdt med vores dygtige instruktør og tidligere sprechstallmeister og bugtaler, Peter Nørgaard, for at levere en spektakulær præstation.

- Vi lover en forestilling, der tager dig tilbage til den ægte Baldoni-stemning med gys, grin og latter, som du vil mindes længe efter, du har forladt teltet. Vi glæder os til at dele denne uforglemmelige oplevelse med dig og din familie. Book dine billetter nu og vær med til at skabe magien i Cirkus Baldoni i 2024!

Forestillingen kan opleves:
- I Kokkedal: Mandag den 17. juni 2024 kl. 17:00
- I Nivå: Tirsdag den 18. juni 2024 kl. 17:00
- I Fredensborg: Mandag den 1. juli 2024 kl. 17:00
- I Humlebæk: Tirsdag den 2. juli 2024 kl. 17:00

Billetter bestilles på baldoni.dk

Cirkus Baldoni ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig aften fyldt med magi, spænding og latter.

Lyt til netradio