Skip to main content

DEBAT:..Det drejer sig om livskvalitet

5. november 2013

af: Grethe Troensegaard

Byrådskandidat,

Lokallisten Fokus Fredensborg

 

Man kunne i søndags i Politiken læse om den undersøgelse, som Politiken har foretaget blandt alle 98 kommuner, med henblik på at finde ud af, om borgerne mener, at det øger deres livskvalitet, når hjemmehjælpen drosles ned eller helt udebliver, og borgerne i stedet skal trænes til selv at gøre rent.

Jeg vil gerne stille følgende spørgsmål:

Fru Jensen i Fredensborg Kommune på 90 år, som har problemer med ryggen, bliver revisiteret, og i stedet for at få de obligate 1 times rengøring hver 14. dag, bliver fru Jensen tilbudt såkaldt rehabilitering, hvor hun skal bevise, at hun godt kan svinge en støvsugerslange.

Hvad mener du som byrådskandidat: hvor højt eller hvor lavt skal barren sættes, for at fru Jensen på 90 har en livskvalitet i sit livs sensommer? Er det rimeligt at forlange, at hun skal rehabiliteres for sølle ca. 2 timers praktisk hjælp pr. måned?

Hvis du ikke synes, det er rimeligt, at fru Jensen på 90 selv skal svinge støvsugerslangen, vil du da ved budgetforhandlingerne sørge for, at barren sættes så lavt, at fru Jensen stadig kan få 1 times rengøring hver 14. dag?

 

Grethe Troensegaard

Byrådskandidat,

Lokallisten Fokus Fredensborg

{fcomments on}

Lyt til netradio