Skip to main content

  

 

 Kommende arrangementer


Datoerne for efterårets jazz er nu fastlagt således:

Læs om hvordan man tilmelder sig til jazzarrangmenterne i Fredensborg Jazzklub længere nede på siden (efter de kommende arrangementer)

Fredag 6. oktober 2023 -  Anna Nowik´s Swing Lovers
nowik.jpg

Anna Nowik kommer fra Stettin i Polen, og hun har optrådt flere gange som solist i Danmark. Anna Nowik er uddanet fra Music Academemy i Poznan. I Polen er hun leder af bandet Swing Lovers, der spiller traditionel New Orleans jazz og herlig swingmusik. Swing Lovers har primært optrådt i Polen, men også i flere andre lande, som Tyskland, Sverige, Frankrig og Danmark.

I Danmark har hun bl.a. været gæstesolist hos Jazzkompagniet og After Beat og Fjeldtetten, I 2022 deltog hun ved Snake City Jazzfestival i Slangerup, og i 2023 ved den internationale jazzfestival i Dresden sammen med svenske Carling Family Band som afløser for Gunhild Carling. Anna Nowik en en fremragende sangerinde, og mestrer desuden såvel trompet som trækbasun.

Når hun 6. oktober kommer til Fredensborg Jazzklub, så medbringer hun sit polske band, som tæller yderligere 5 musikere:

Maciej Strycharczyk: clarinet / tenorsaxofon, Marcin Matecki: piano, Janusz Jedrzejewski: bas, Michal Starkiewicz: banjo og Mariusz Lipenski: trommer

Bandet har i 2022 udgivet en spændende CD med herlige swingende numre som f.eks Indiana, Alexanders Ragtime Band, Yes sir thats my baby og We´ll meet again.

 Fredag 3. november 2023 The cannibals - Happy jazz

cannibals happyjazz

Kannibalerne stammer tilbage fra 1959. Bandet spiller alt fra god underholdende traditionel Dixieland og New Orleans jazzmusik til swing med numre af bl.a. danske Leo Mathiesen, Armstrong, Ory, Ellington m.fl. Et meget høreværdigt band, som også er godt at danse til. 

Oprindeligt bestod orkestret af elever fra Skt. Annæ Gymnasium/De forenede Kirkeskoler, som er hjemsted for Københavns Drengekor, der på det tidspunkt blev ledet at Det Kongelige Kapels dirigent Mogens Wøldike. Vi spillede for fuld musik fra 1959 – 1963 bl.a. i vores egen jazz club i Rømersgade i Kbh, men holdt så en pause i ca 30 år og gendannede bandet fra 1995.

The Cannibals spiller raffinerede arrangementer af gamle kendte numre, smukke Jazzballader og traditionelle numre med masser af sang, medrivende soli i numre af bl. a. Fats Waller, Armstrong, "Kid" Ory, og selvfølgelig også vor egen Leo Mathiesen. Glad, livsbekræftende musik, som er værd at lytte til.

Besætningen er:

Niels Petersen - Trompet og vokal - orkesterleder
Ole Olsen – Klarinet
Hans Kahlen - Trækbasun og vokal
Jørn Rasmussen - Trommer og vokal
Benny Rosberg - Bas og vokal
Ole Sterndorff - Banjo og vokal

 

Fredag 1. december 2023 Dixie For You (DK / SE)

 DixieForYou

Dixie For You har, i de 15 år som bandet har eksiteret, spillet på de fleste danske og svenske jazzfestivaler, klubber og koncertscener med stor succes. Stilen er melodisk, traditionel jazz med indslag af New Orleans, Dixieland og evergreen fra bl.a. the american song book. Bandet har en underholdende stil med melodispil, som varierer mellem sax/klarinet- og trombone og mange sangnumre. Blandingen mellem yngre og ældre jazzmusikere giver en intensitet og spilleglæde, som virkelig kommer til udtryk i de kendte trad. jazznumre, som bliver præsenteret på en ny og spændende måde.

MUSIKERNE I DIXIE FOR YOU:

Jeppe Sacho DK (sax/klarinet), Hans Ingelstam SE (trombone), Claes Rydbeck SE (banjo/gultar), Henrik H. Hansen DK (trommer) og Lars M. Nielsen DK kontrabas og orkesterleder.

 

Se arrangementer i øvrige østdanske jazzklubber på www.all-that-jazz.dk 


Jazzarrangementerne i Fredensborg Jazzklub foregår i restauranten på Fredensborg Golf, Skovsvinget 25, 3480 Fredensborg kl. 19,00 - 22,00. 

Jazzarrangementerne indledes med 2 retters jazzmenu i Sweet-Spot restauranten kl. 17,30.

Billetprisen for jazzmenu og musik er 300,- kr. Hvis der er plads kan man deltage fra kl. 19,00 uden menu for 100,- kr.

Restauranten har rimelige priser på drikkevarer, og der kan købes kaffe og kage efter at man har spist en god jazzmenu.

BILLET- og BORDBESTILLING:

Kontakt jazzklubbens formand Ole Holde på E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 20675225

Når man bestiller bord og billetter skal man samtidig indbetale billetprisen for det bestilte antal billetter til jazzklubbens bankkonto i Nordea: 2276 - 8128 519085

Betaling kan også ske via Mobile Pay på 20 67 52 25 

 

Hent vores jazzpjece i Fredensborg Boghandel, Jernbanegade 9, 3480 Fredensborg, så har du alle informationerne på papir. 


 Fredensborg Golfklub, Restaurent Sweet-spot

 

Der er indkørsel til golfbanen og til restauranten ad en lille grusvej, som en sidevej til Skovsvinget lige i skovbrynet. Kortet her under viser området i den sorte ring. grusvejen begynder ved den viste pil. 

 Besøg vores jazzradio.


 


Billeder fra tidligere arrangementer i Fredensborg Jazzklub

 

  I Restaurent Sweet-Spot i Fredensborg Golfklub   
jensensjazz    Hennin Munk Jazz3 
 norbert jazz1  norbert og ole norbert jazz2 
Carling Family2   Ulf carling lille carling family lille 
   Henning Munk Jazz doc houlin 
  På Fredensborg Store Kro  
     
  I Fredensborghusene  
fjeldtetten
     

 

 

 

 

 


Fredensborg Jazzklub er en arbejdsgruppe under Radiostøtteforeningen "Lyden" som har til formål at støtte Radio Humleborg.
Jazzklubbens startede sine aktiviteter i 1996, og afholder flere årlige jazzarrangementer i Fredensborg
Læs mere om Støtteforeningen "Lyden" her

 

  • Læst: 144952
Lyt til netradio