Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

  

Program for Fredensborg Jazzklub


Besøg vores nye jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på www.jazzkanalen.dk


 

Fredensborg Jazzklub, som er en del af Radio Humleborg, og restauratør Henrik Rasmussen byder velkommen til dansevenlige jazzarrangementer i Restaurant Fredensborghusenes flotte Festsal i Utzonbebyggelsen på Bakkedraget 43, Fredensborg.

Der er musikalsk jazzunderholdning fra kl. 19,30 - 22,30.

Nedenfor kan du læse om kommende arrangementer.

Lørdag 23. februar 2019 - Scandinavian Old Stars

Fredag 22. marts 2019 - Papa Piders Jazzband (SE)

Fredag 11. oktober 2019 - Dragkedjan Jazzband (SE)

Alle aftenarrangementerne starter med en lækker jazzmenu i restauranten kl. 18,00. Dørene åbnes dog allerede kl. 17,30.

Der er billetsalg i Fredensborg Boghandel, Jernbanegade 9 A, 3480 Fredensborg. Telefon 48 48 01 73. Billetter incl. menu koster 300,- kr. 

Nedenfor kan man læse mere om de jazzbands, som besøger Fredensborg Jazzklub.

Læs mere om restauranten i Fredensborghusene www.rest-fredensborghusene.dk

Se arrangementer i øvrige østdanske jazzklubber på www.all-that-jazz.dkBesøg vores jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på
www.jazzkanalen.dk

 

 


Lørdag 23. februar -  SCANDINAVIAN OLD STARS

Preben Nissen (trombone og sang), der også er leder af The Spirit of New Orleans, har sammensat et spændende band med kendte jazzmusikere fra forskellige bands.

Udover Preben Nissen er sammensætningen af musikerne (der alle er kendte navne) således:

Niels "Flipper" Stuart (clarinet og saxofon), Gert Jakobsen (trompet), Søren "Doc" Houlind (piano), Ole Sterndorff (banjo), Jørgen Fjelstrup (trommer) og Ole Olsen (bas)

Musikken er den gode traditionelle New Orleans Jazz, som man ikke kan sidde stille til. Derfor bliver der, også ved dette arrangement, gjort plads på dansegulvet. Bandet var senest på besøg i 2017, og dengang med fuldt hus, så køb billetter i god tid.   

Restauranten serverer:  Sprængt oksebryst - ærter - flødepeberrodog til dessert romfromage med makronbund

 

Fredag 22. marts - PAPA PIDERS JAZZBAND (SE)

Papa Piders Jazzband.jpg

Papa Piders Jazzband er et af Sveriges mest populære jazzbands. Bandet har hjemsted i Gøteborg hvor det blev etableret i starten af 1960-erne. Bandet spillede både i Sverige og flere steder i udlandet. I midten af 1980-erne blev bandet imidlertid nedlagt frem til 2010, hvor Bosse Lindgren fik genetableret orkesteret.

Papa Piders Jazzband spiller "revivaljazz" således som det blev spillet i 1950-ernes England af musikere som Mr. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber. Orkesteret garanterer et højt musikalsk niveau. Vi er helt enige – de er rigtigt gode !!

Bandet blev I 2017 kåret som Sveriges bedste TRAD-jazzband.

Musikerne i bandet er: Klas Nilsson (trompet), Sverker Nystrøm. (klarinet / saxofon), Pider Åvall (trombone), Anders Hultman (banjo), Claes Nordborg (bas) og Bosse Lindgren (trommer - kapelmester).

Restauranten serverer:  Helsteg Højrebsfilet - kryddersmør - Bagt kartoffel - Ærter vendt med bacon og perleløg og til dessert 10 års jubilæumslagkage. (10 år med jazz i Fredensborghusene)

Fredag 11. oktober 2019 - Dragkedjan Jazzband (SE)

 

Foreningen Dragkedjan (det svenske ord for lynlås), som har hjemsted i Hällevik i Blekinge, er den forening som har taget initiativ til Hällevik Tradjazz Festival. Foreningen står for at få alle de mange koncerter ved Sveriges største traditionelle jazzfestival til at hænge sammen. Derfor navnet ”Dragkedjan”.

Foreningens medlemmer er desuden rigtig gode jazzmusikere, og har opkaldt deres jazzband efter foreningens navn, idet foreningen også er den musikalske ”draghjälp” for fodboldklubben Mjällby AIF, som er naboby til Hällevik og som spiller i den svenske superliga.

Dragkedjan Jazzband spiller den gode traditionelle jazzmusik, og udover at være fast husorkester ved Hällevik Jazzfestival, har bandet også spillet mange steder i Sverige, men også rundt omkring i Europa (Tyskland, Polen, Estland, Finland og Danmark).

Dragkedjan er også fast deltager på Østersøfestivalen i Nexø på Bornholm, hvor repertoiret, udover den traditionelle jazz, er svenske og danske viser i jazzificerede toner.

Så her er der virkelig noget at glæde sig til – det er svensk når det er bedst.

Dragkedjan Jazzband har følgende besætning:

Uno Hellgren (trompet), Ulf Darinder (trombone), Johan ”Börje” Ahlkvist (klarinet og saxofon), Kjell Wallnäs (tuba), Rune Källén (piano) og Bengt Svensson (Washboard og trommer).

 

 


Billeder fra tidligere arrangementer i Fredensborg Jazzklub

Louisiana Jazzband med Daimi

The Spirit of New Orleans med Lasse Karlsson

Jean Pierre Alessi (foto Ronald Lind)

Herunder har Preben Nissen, lidt usædvanligt, sat sig med banjoen 

 


Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg`s Jazz Klub er en arbejdsgruppe under Radiostøtteforeningen "Lyden". Jazzklubbens startede sine aktiviteter i 1998, og afholder flere årlige jazzarrangementer i Fredensborg Læs mere om Støtteforeningen "Lyden" her


Besøg vores jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på www.jazzkanalen.dk


 

Radio Humleborg og Fredensborg Jazzklub siger tak til:

Fredensborg Boghandel for salg af billetter