Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

  

Program for Fredensborg Jazzklub


Besøg vores nye jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på www.jazzkanalen.dk


 

Fredensborg Jazzklub, som er en del af Radio Humleborg, og restauratør Henrik Rasmussen byder velkommen til dansevenlige jazzarrangementer i Restaurant Fredensborghusenes flotte Festsal i Utzonbebyggelsen på Bakkedraget 43, Fredensborg.

Der er musikalsk jazzunderholdning fra kl. 19,30 - 22,30.

Nedenfor kan du læse om kommende arrangementer.

Fredag 26. oktober 2018 - Kansas City Stompers

Lørdag 1. december 2018 - Julefrokostjazz (kl. 12,30) Jensens Jazz Serenaders

Fredag 25. januar 2019 - River Band

Fredag 22. februar 2019 - 

Fredag 22. marts 2019 - Papa Piders Jazzband

Alle aftenarrangementerne starter med en lækker jazzmenu i restauranten kl. 18,00. Dørene åbnes dog allerede kl. 17,30.

Der er billetsalg i Fredensborg Boghandel, Jernbanegade 9 A, 3480 Fredensborg. Telefon 48 48 01 73. Billetter incl. menu koster 300,- kr. 

Nedenfor kan man læse mere om de jazzbands, som besøger Fredensborg Jazzklub.

Læs mere om restauranten i Fredensborghusene www.rest-fredensborghusene.dk

Se arrangementer i øvrige østdanske jazzklubber på www.all-that-jazz.dk


 

KANSAS CITY STOMPERS - fredag 26. oktober 2018

 

 

Kansas City Stompers er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark, vi her kan præsentere. Navnet nappet fra byen der var et musikalsk kraftcenter i 30erne - og for den unge klarinettist Niels Abild, et oplagt navn til hans band, der havde sit første betalte gig i 1951!

Musikken var jazz - i det grænseområde mellem swing og traditionel jazz, der også siden har været udgangspunkt for Kansas City Stompers. Ensemblet er dog aldrig gået af vejen for blues, pop, rock, samba og hvad tidens musikalske fænomener nu har gået og heddet.

Navnet Kansas City Stompers har først og fremmest skullet borge for musikalsk kvalitet - mens den årelange popularitet også skyldes at bandet aldrig har aldrig rynket på næsen af, hvad der nu var populært hos publikum. "Underholdning med stil", er det prædikat nogen har givet Kansas City Stompers.

Gennem årene har orkesteret været arbejdsplads for en lang række af de fremmeste musikere i Danmark - og da det gik hedest til, spillede Kansas City Stompers op mod 350 koncerter om året. Dette lod sig da også kun gøre - fordi bandleader Niels Abild, gerne havde flere ensembler af samme navn på landevejen samtidigt. Det er nemlig ikke navnet på den enkelte musiker der gør Kansas City Stompers - men det musikerne spiller. Sammen!

I besætningen har man kunnet finde gode kræfter som Alex Riel, Bo Stief, Peder Kragerup, Niels Stuart og Svend-Erik Nørregård - mens vokalen bl.a. er blevet varetaget af Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Birgit Lystager, Daimi, Otto Brandenburg og LillBabs.

Ved besøget i Fredensborg Jazzklub er der følgende besætning i bandet:

Niels Abild (klarinet, Børge Ehlers (trombone), Niels "Flipper" Stuart (saxofon), Palle Juul Hansen (piano), Gert Rostock (bas) og Kurt Riedel (trommer)

 Restauranten serverer braiseret oksesteg - sauterede rodfrugter - flødesauce med hasselbagte kartofler. Til dessert er der chokolademousse.

JENSENS JAZZ SERANADERS - lørdag 1. december 2018 - Julefrokostjazz (kl. 12,30 - 16,00)

Jensens Jazz Serenaders spiller den gode traditionelle jazz med udgangspunkt i den gamle New Orleansmusik - hvor mange af numrene bliver spillet, så man næsten føler sig henført til rock’n roll. 

Repertoiret spænder fra klassiske jazznumre til nutidens popnumre. Der vil være "baggrundsmusik" medens gæsterne spiser den lækre julefrokostbuffet, og så bliver der spillet op til dans bagefter.

Derudover kan man opleve caribiske rytmer og hymner med masser af sang og piftede soloer af orkestrets banjospiller Nina.

MUSIKERNE i BANDET ER:

Ole Olsen (klarinet og saxofon), Nina Ehrenstråle (banjo), Nan Ehrenstråle (bas) og Erling Rasmussen (piano) 

 Restauranten serverer den store klassiske danske julebuffet.

Besøg vores jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på www.jazzkanalen.dk

 

 


 


Billeder fra tidligere arrangementer i Fredensborg Jazzklub

Louisiana Jazzband med Daimi

The Spirit of New Orleans med Lasse Karlsson

Jean Pierre Alessi (foto Ronald Lind)

Herunder har Preben Nissen, lidt usædvanligt, sat sig med banjoen 

 


Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg`s Jazz Klub er en arbejdsgruppe under Radiostøtteforeningen "Lyden". Jazzklubbens startede sine aktiviteter i 1998, og afholder flere årlige jazzarrangementer i Fredensborg Læs mere om Støtteforeningen "Lyden" her


Besøg vores jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på www.jazzkanalen.dk


 

Radio Humleborg og Fredensborg Jazzklub siger tak til:

Fredensborg Boghandel for salg af billetter