Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

 

  

Program for Fredensborg Jazzklub


Besøg vores nye jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på www.jazzkanalen.dk


JAZZKLUBBENS ARRANGEMENTER - SENESTE NYT

Fredensborg Jazzklub har netop fået lavet aftale om "genstart af Jazzklubben" med de nye restauratører Jonas og Mads i Restaurant Fredensborghusene, Bakkedraget 43, i Fredensborg.

Jazzen starter fredag 18.oktober med The Spirit of New Orleans, og der vil være musik fra kl. 19,00 til 22,00 - altså 1/2 time tidligere end vi plejer, men vi tror at det vil glæde publikum.

Prisen for musik og buffet er 275,- kr. og uden mad fra kl. 19,00 er prisen 100,- kr.

The_Spirit.jpg

THE SPIRIT OF NEW ORLEANS ER KLAR PÅ SCENEN FREDAG 18. OKTOBER KL. 19,00

 The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark. Deres stil er unik og swingende og rummer alle de ingredienser der skal til, for at gøre musikken levende.

 Orkesterleder Preben Nissen trombone), Stig Nielsen (saxofoner), Carsten Henningsen (banjo), Jan Schiöpffe (trommer) og Kim Holm Nielsen (bas)

 

Julefrokostjazz i Fredensborg Jazzklub:

 

Det årlige frokostarrangement med jazz og den store julebuffet vil blive lørdag 30. november kl. 12,00.

Jazzklubben får besøg af Jensens Jazz Serenaders. De 4 musikere leverer en god gang underholdende jazzmusik med et strejf af tidens toner.

Orkesterleder Nan Ehrenstråle (bas), Nina Ehrestråle (banjo og vokal), Ole Olsen (klarinet og saxofon) og Erling Rasmussen (piano) 

 

 

Fredag den 31. januar 2020 kl. 19,00 kan jazzklubben byde velkommen til Fjeldtetten, som netop har fået dansk / svenske Anna Pauline Andersson med i front som sangerinde.

Anna Pauline, som er en fremragende sangerinde, har taget sin svenske far (Jack Andersson) med på trompet. Jack Andersson er kendt som leder af svenske Jazzin Jacks.

Nærmere infor følger snarest, men der vil være musik fra kl. 19,00 til 22,00, og prisen for musik og buffet er 275,- kr. og uden mad fra kl. 19,00 er prisen 100,- kr.

 

FJELDTETTEN I FREDENSBORG 31. JANUAR 2020

IMG_4998.jpgIMG_5066.jpg

 

FREDENSBORG JAZZKLUB BYDER VELKOMMEN I DE SMUKKE LOKALER I UTZONBEBYGGELSEN

mvh

Ole Holde

jazzklubformand

 

 

Se arrangementer i øvrige østdanske jazzklubber på www.all-that-jazz.dkBesøg vores jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på
www.jazzkanalen.dk

 


Billeder fra tidligere arrangementer i Fredensborg Jazzklub

Louisiana Jazzband med Daimi

 

 

The Spirit of New Orleans med Preben Nissen og Lasse Karlsson


Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg`s Jazz Klub er en arbejdsgruppe under Radiostøtteforeningen "Lyden". Jazzklubbens startede sine aktiviteter i 1997, og afholder flere årlige jazzarrangementer i Fredensborg Læs mere om Støtteforeningen "Lyden" her


Besøg vores jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på www.jazzkanalen.dk


 

Radio Humleborg og Fredensborg Jazzklub siger tak til:

Fredensborg Boghandel for salg af billetter