Skip to main content

Nicholas Schmidt i studiet

Nicholas Schmidt er i æteren hver lørdag klokken 10-11.

Nicholas er en passioneret musikelsker, både når det kommer til at lytte til musik og spille musik for lytterne. Nicholas er blind og bor på Bredegaard i Fredensborg og så holder han rigtig meget af musik, som han nu deler ud af til lytterne sammen med hans gode humør.

  • Læst: 512

Playlister

Blev du i tvivl om titlen på en sang vi har spillet eller kender du ikke kunstneren, så er hjælpen nær. Her har vi nemlig samlet playlisten over hvad der spilles på Jazzkanalen og på Radio Humleborg. Der er dog producerede udsendelser med studieværter, hvor denne service ikke er tilgængelig. Listen on Online Radio Box! Radio HumleborgRadio Humleborg

  • Læst: 1207

Dr. Jensens Roadhouse

Er du til blues, country og rock, så er Dr. Jensens Roadhouse lige noget for dig.

Studievært Leif Jensen har en stor kærlighed musik, især den amerikanske blues, rock og country. Disse genre blander han i sin udsendelse og kommer også med lidt kommentarer til musikken, intentionen er at skabe den samme stemning som der er på de mange fede redneck barer i USA.

Faste lyttere kender sikkert Leif, i det at han hver uge præsenterer indslaget CyberVejret. Der indeholder gode råd og tips til hvordan har færdes på nettet. Leif er nemlig IT sikkerhedsekspert, hvor han i CyberVejret kommer med råd til hvordan man færdes på nettet.

Dr. Jensens Roadhouse bringer vi søndage kl. 15.00 med genudsendelse efterfølgende torsdage kl. 19.00. 

  • Læst: 1806

Tema-udsendelser

Her finder du podcast over tema-udsendelser fra Radio Humleborg 

 Disse udsendelser, er lavet af flere af medarbejderne på radioen, blandt andet Søren Hybschmann, Daniel Jørgensen og John Macko. Flere udsendelser kommer til efterhånden som de bliver produceret.

  • Læst: 2181

Podcast: Genhør Morgenkrydderen fra uge 01 - 2023

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags, den 8. januar 2023, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang med nyt fra Fredensborgbibliotekerne, Jazzklubben, atletikklubben og Flynderupgaard.

Læs videre

  • Læst: 2940

Skriv til os

Har din forening, organisation eller lokale virksomhed en service- eller pressemeddelelse, som i ønsker at få publiceret på humleborg.dk, så er I velkomne til at sende os en e-mail med den ønskede information og måske et passende billede som illustration.

Vær dog opmærksom på at der skal være aftale med personer på billeder, for at disse må publiceres offentligt.

Service- og pressemeddelelser kan være om arrangementer, møder, underholdning, events m.m. Meddelelsen skal indeholde beskrivelse af emnet med eventuel dato og klokkeslæt samt sted for en begivenhed.

Læserbreve optages også, men man skal her oplyse sit navn og adresse. Ved publicering af læserbreve benytter vi ikke billeder, men en fast standard grafik.

Overskrift til både service- og pressemeddelelser samt til læserbreve bør max. bestå af 30 anslag.

Da vi ikke har nogen fast kontortid, men udelukkende består af frivillige kræfter, publiceres indhold som vi modtager typisk inden for en uge. Der tages forbehold for ferieperioder og lignende. Samtidig kan meddelelser også blive publiceret i lokalradioen.

Er der tale om offentlige arrangementer, er det en god idé at fremsende information til os 3 uger før afholdelse.
Humleborg Online vælger frit blandt indkommende meddelelser, om vi vælger at publicere eller ej.

Skriv til os på denne adresse:

Adressen er bevist lavet som et billede for at ungå at få for meget spam.

 

  • Læst: 4492
Lyt til netradio