Skip to main content

Rigtige mænd i naturen - nyt forløb på vej

Et nyt forløb af Rigtige mænd i naturen på vej, og der er åbnet for tilmelding. Tirsdag den 24. januar er der informationsmøde om forløbet.

Et nyt forløb af Rigtige mænd i naturen på vej, og der er åbnet for tilmelding. Tirsdag den 24. januar er der informationsmøde om forløbet.

Rigtige mænd i naturen er et tilbud til mænd, der ønsker en bedre fysisk form, naturoplevelser, mere energi og måske et par kilo mindre på sidebenene, men som synes det er svært at komme i gang på egen hånd. Højt humør, fællesskab og gensidig støtte er nøgleord på holdet.

I perioden fra den 12. marts til den 4. juni mødes deltagerne to gange om ugen til fysisk træning, natur- og friluftsaktiviteter samt tilberedning af lækker mad, som selvfølgelig skal spises bagefter. Det hele foregår udendørs – også madlavningen.

Fysisk træning er det gennemgående tema, men forløbet handler også om andre måder at være aktiv i naturen på, ligesom der bliver plads til øvelser for at finde ro og afslapning. Med naturen som ramme, er målet, at fremme en aktiv og sundere livsstil hos deltagerne, og at etablere netværk, som øger trivslen og sammen med aktiviteterne motiverer til fastholdelse af nye vaner.

Rigtige mænd i naturen bliver guidet af en personlig træner, en naturvejleder, en vejleder i naturterapeutiske metoder samt en underviser i madlavning og sund kost. Derudover får deltagerne en introduktion til to-tre udvalgte foreningsaktiviteter.

Mandage og onsdage er to faste ugentlige mødegange, hvor man mødes om eftermiddagen efter almindelig arbejdstid. Der vil også være enkelte weekenddage, hvor man mødes en lørdag eller søndag formiddag.

Det er gratis at deltage, men tilmelding og en forsamtale er nødvendig. Efter samtalen får man endelig besked om deltagelse. Deltagere skal være bosat i Fredensborg Kommune.

Er du interesseret i at deltage så se mere og hent en tilmeldingsblanket på: www.fredensborg.dk/rigtigemændinaturen 

 

Informationsmøde
Tirsdag den 24. januar 2023 kl. 18.00 – 19.15 er der informationsmøde om forløbet. Mødet afholdes i Egedal Byens Hus, Egedalsvej 2 i Kokkedal. Udover information kan man møde nogle af dem, der står for forløbets aktiviteter og udfylde tilmeldingsblanketten. Der er ikke tilmelding til informationsmødet, mød bare op.

Bag Rigtige mænd i naturen står Gang i Fredensborg, et partnerskab mellem Naturstyrelsen Nordsjælland og Fredensborg Kommune, der arbejder med sundhedsfremme i naturen.

  • Læst: 2898
Lyt til netradio