Skip to main content

Er du til blues, country og rock, så er Dr. Jensens Roadhouse lige noget for dig.

Studievært Leif Jensen har en stor kærlighed musik, især den amerikanske blues, rock og country. Disse genre blander han i sin udsendelse og kommer også med lidt kommentarer til musikken, intentionen er at skabe den samme stemning som der er på de mange fede redneck barer i USA.

Faste lyttere kender sikkert Leif, i det at han hver uge præsenterer indslaget CyberVejret. Der indeholder gode råd og tips til hvordan har færdes på nettet. Leif er nemlig IT sikkerhedsekspert, hvor han i CyberVejret kommer med råd til hvordan man færdes på nettet.

Dr. Jensens Roadhouse bringer vi søndage kl. 15.00 med genudsendelse efterfølgende torsdage kl. 19.00. 

  • Læst: 482

Her finder du podcast over tema-udsendelser fra Radio Humleborg 

 Disse udsendelser, er lavet af flere af medarbejderne på radioen, blandt andet Søren Hybschmann, Daniel Jørgensen og John Macko. Flere udsendelser kommer til efterhånden som de bliver produceret.

  • Læst: 725

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags, den 8. januar 2023, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang med nyt fra Fredensborgbibliotekerne, Jazzklubben, atletikklubben og Flynderupgaard.

Læs videre

  • Læst: 1361

Et nyt forløb af Rigtige mænd i naturen på vej, og der er åbnet for tilmelding. Tirsdag den 24. januar er der informationsmøde om forløbet.

Læs videre

  • Læst: 1348

Mandag den 9. januar klokken 19.00, er der foredrag på Nivå Bibliotek med Niels Storgaard Simonsen om Godsejer Johannes Hage – Danmarks sidste patriark - en godsejer med stor betydning hele Nivå-området.

Læs videre

  • Læst: 1364

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags, den 1. januar 2023, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken.

Læs videre

  • Læst: 1348

Har din forening, organisation eller lokale virksomhed en service- eller pressemeddelelse, som i ønsker at få publiceret på humleborg.dk, så er I velkomne til at sende os en e-mail med den ønskede information og måske et passende billede som illustration.

Vær dog opmærksom på at der skal være aftale med personer på billeder, for at disse må publiceres offentligt.

Service- og pressemeddelelser kan være om arrangementer, møder, underholdning, events m.m. Meddelelsen skal indeholde beskrivelse af emnet med eventuel dato og klokkeslæt samt sted for en begivenhed.

Læserbreve optages også, men man skal her oplyse sit navn og adresse. Ved publicering af læserbreve benytter vi ikke billeder, men en fast standard grafik.

Overskrift til både service- og pressemeddelelser samt til læserbreve bør max. bestå af 30 anslag.

Da vi ikke har nogen fast kontortid, men udelukkende består af frivillige kræfter, publiceres indhold som vi modtager typisk inden for en uge. Der tages forbehold for ferieperioder og lignende. Samtidig kan meddelelser også blive publiceret i lokalradioen.

Er der tale om offentlige arrangementer, er det en god idé at fremsende information til os 3 uger før afholdelse.
Humleborg Online vælger frit blandt indkommende meddelelser, om vi vælger at publicere eller ej.

Skriv til os på denne adresse:

Adressen er bevist lavet som et billede for at ungå at få for meget spam.

 

  • Læst: 2067

Er man til interessante samtaler med spændende mennesker, inviterer Fredensborg Bibliotekerne til fire samtalesaloner i efteråret Samtalesalonerne er efterhånden blevet et populært koncept på Fredensborg Bibliotekerne, som fortsætter traditionen med fire saloner på efterårets program.

Læs videre

  • Læst: 1698


Lyden af Danmark er dansk musik på dansk

Vi bevæger os i genren af dansk pop, rock og dansk top msuik fra 60erne og fremefter. Her får du kunstnere som Johnny Reimar, Laban, TV-2, Tøsedrengene, Rocazino, Shu-Bi-Dua, Andreas Odbjerg og mange flere.

I hver udsendelse er der et fast nedslag på et nummer med danmarks national skjald, Kim Larsen.

Lyden af Danmark er dansk musik på dansk og med speaks og jingler med Nis P.

Lyt med på Radio Humleborg søndag klokken 12.00

  • Læst: 1108
Lyt til netradio