Som borgmesterkandidat for Radikale Venstre ved kommunalvalget valgte forsamlingen nuværende byrådsmedlem og gruppeformand Lars Simonsen. Lars Simonsen er 53 år, gift med Tine, der sammen har to børn og tre børnebørn. Han har siddet i byrådet i 9 år. I øjeblikket er han formand for Plan- og Klimaudvalget samt medlem af Økonomiudvalget og Børne- og Skoleudvalget. I sit politiske virke er Lars Simonsen desuden kendt for sin mødeflittighed, da han ikke har været fraværende fra et eneste møde i mere end fire år.

Som nummer to på listen blev det nuværende byrådsmedlem Kristian Hegaard valgt. Han er med sine 22 år byrådets yngste og er fuldt i gang med at studere jura på Københavns Universitet, ligesom han er frivillig fodboldtræner i Humlebæk Boldklub. I øjeblikket sidder han i Social- og Sundhedsudvalget, Fritids- og Erhvervsudvalget samt formand for Handicaprådet.

På en tredjeplads blev Marianne Bredgaard valgt, der er fra Fredensborg og beskæftiget ved ledende stilling i det private erhvervsliv. Cand.merc Henrik Øvlisen (Kokkedal), fhv. byrådsmedlem og lærer Birgitte Larsen (Nivå) samt rektor Kristian Jacobsen (Fredensborg) udgør de efterfølgende pladser.

Gruppeformand og spidskandidat Lars Simonsen sagde i forbindelse med opstillingsmødet: ”Jeg ser frem til den kommende valgkamp. I den forbindelse er jeg helt overbevist om, at det er et godt hold vi har fået samlet på vores opstillingsliste. Listen er bredt sammensat af alder, køn, geografi og erhverv.”

{jcomments on}