Konflikten med lockout på skoleområdet har nu varet et par uger, og rigtig mange af jer bliver berørt af konflikten dagligt.

Selv om mange af jer forældre fortsat holder jeres børn hjemme, kan Fredensborg Kommune nu konstatere, at fremmødet i pasningstilbuddet fra 0. til 3. klasse er markant stigende på de fleste skoler fra dag til dag. Jo yngre elever, desto større fremmøde.

Alle skoler forventer fortsat, at flere og flere børn vil møde til pasning – også kaldet tilsyn - i de små klasser, jo længere konflikten varer. På den baggrund er kommunen nu nødsaget til at varsle, at det fra mandag den 15. april ikke længere er forsvarligt at opretholde den nuværende pasningsordning fra 0. – 3. klassetrin.

Som følge af det stigende fremmøde kan kommunen nu desværre kun opretholde pasningstilbuddet (tilsynet) for 0. – 2. klassetrin.

Har I børn i 3. klasse, betyder det altså, at I fra mandag den 15. april ikke længere kan få børnene passet på skolerne.

Denne besked er sendt ud til at alle forældre med børn i Fredensborg Kommunes skoler. Både via Forældreintra og på skolernes egne hjemmesider.