Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

  

Program for Fredensborg Jazzklub


Besøg vores nye jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på www.jazzkanalen.dk


JAZZKLUBBENS ARRANGEMENTER - SENESTE NYT

Fredensborg jazzklub, som har eksisteret siden 1996, har siden marts 2009 med stor succes, haft til huse i Fredensborghusenes festsal, Bakkedraget 43, Fredensborg. Her har restauranten sørget for en lækker jazzmenu forud for jazzkoncerterne.

Gennem årene har rigtig mange spændende jazzbands gæstet Fredensborg Jazzklub, senest fredag 22. marts 2019, hvor svenske Papa Piders Jazzband var på besøg.

Fredensborghusene skal pr. 1. juli 2019 have en ny restauratør som forpagter af bebyggelsens restaurant. Jazzklubben håber naturligvis, at kunne lave en aftale med den nye restauratør om at fortsætte jazzen i de smukke lokaler i Utzonbebyggelsen. Jazzklubben har netop været i kontakt med den nye restauratør, som er indstillet på at videreføre jazzen i Fredensborghusene. Det er vi naturligvis glade for, og vi ser frem til et ligeså godt samarbejde som med den hidtidige restaratør. Når den nye restauratør starter op (pr. 1. juli) vil jazzklubben få lavet de fornødne aftaler, hvorefter vi melder ud om de kommende aktiviteter her på hjemmesiden.

mvh

Ole Holde

formand

08.06.19

 

Se arrangementer i øvrige østdanske jazzklubber på www.all-that-jazz.dkBesøg vores jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på
www.jazzkanalen.dk

 


Billeder fra tidligere arrangementer i Fredensborg Jazzklub

Louisiana Jazzband med Daimi

 

 

The Spirit of New Orleans med Lasse Karlsson

Jean Pierre Alessi (foto Ronald Lind)

Herunder har Preben Nissen, lidt usædvanligt, sat sig med banjoen 

 


Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg`s Jazz Klub er en arbejdsgruppe under Radiostøtteforeningen "Lyden". Jazzklubbens startede sine aktiviteter i 1998, og afholder flere årlige jazzarrangementer i Fredensborg Læs mere om Støtteforeningen "Lyden" her


Besøg vores jazzradio. Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på www.jazzkanalen.dk


 

Radio Humleborg og Fredensborg Jazzklub siger tak til:

Fredensborg Boghandel for salg af billetter