Ved Fanklubbens bestyrelsesmøde den 20. oktober 2016, blev det besluttet at opløse klubben, af flere årsager, men den væsenslige er at man ikke længere har den samme kraft og motivation, til at så i spidsen for arrangementer som man har gjort det i mere end 35 år, det fortæller bestyrelsesmedlem Ole Sørensen i en meddelelse udsenst til klubbens netværk.

Ole Sørensen fortsætter: Det har været en både lang og sjov periode, som har givet os og forhåbentligt også jer nogle glade timer, i forskellige sammenhænge, vi vil derfor gerne takke alle jer frivillige, sponsorer og samarbejdspartnere for et forbilledligt samarbejde på alle måder, uanset om det har været til koncerter, kræmmermarkeder, loppemarkeder og bankospil for nu blot at nævne nogle.

Der har været mange udfordringer, men også mange helt utrolige højdepunkter, nævner blot her nogle få, som da Fanklubben/FBI fik lov til at højtidlig holde 50 året for Danmarks befrielse, hvem husker ikke Kastanievej fuldstændigt oplyst af et fakkeltog som snildt kan måle sig med det årlige, der afholdes når Majestæten rykker ind på slottet.

Vi mindes også vores deltagelse i FBI’s forskellige jubilæer, senest da den gamle dame fyldte 100 år.

Og som et absolut højdepunkt på den sportslige side, afholdelsen af DGI’s landsmesterskaber for lilleput drenge og piger, ca 600 glade børn til overnatninger/bespisninger på vores skoler, kulminerede lørdag aften i Endrup hallen med underholdning og afsyngelse nationalhymnen

Så med disse få linjer vil vi ønske FBI og jer en god vind, slutter Ole Sørensen i sin meddelelse.