Verdens bedste FIFA-spiller Mohamad Al-Bacha bliver den 21. maj budt velkommen af borgmester Thomas Lykke Petersen

Det sker til FIFA 2016 mesterskab i Ungecenter Nivå den 21. maj kl. 11:00, hvor unge lokale gamere vil konkurrere om at blive den officielle FIFA Klubmester i Fredensborg.

Vinderen får, udover en pokal, mulighed for at møde verdensmester i FIFA Mohamad Al-Bacha i finalen.

Borgmester Thomas Lykke Petersen vil ønske 17-årige Mohamad Al-Bacha fra Kokkedal tillykke med titlen og overrække ham en gave fra Fredensborg Kommune.

Herefter vil borgmesteren sætte FIFA turneringen i gang, hvor de 10 bedst placerede unge fra klubberne vil mødes på tværs af ungdomsklubberne i Fredensborg og spille om pokalen.

Finalen mellem Mohamad Al-Bacha og klubvinderen finder sted kl. 13:15.

Arrangementet sluttes af med en præmieoverrækkelse til klubvinderen af bestyrelsesformand Rasmus Østrup Møller.

Mohamad Al-Bacha ser frem til eventen og udtaler:

”Jeg ser frem til at møde folk og have en hyggelig dag. Selv spillede jeg også lidt FIFA for sjov med vennerne, da jeg gik i klub i Kokkedal.”

”Der er sikkert nogle dygtige FIFA-spillere i Ungfredensborg. Det tager dog virkelig lang tid og dyb koncentration at blive professionel spiller. Spørgsmålet er, om der er potentiale for det blandt de unge i Fredensborg – det finder vi ud af til klubmesterskabet.”

Som optakt til FIFA 2016 klubmesterskab vil der blive afviklet interne klubmesterskaber på de lokale ungdomsklubber.

Hver ungdomsklub finder de to bedste FIFA spillere, som skal deltage i det store FIFA 2016 klubmesterskab. Tilmelding sker i de lokale ungdomsklubber (Klub 2990, Klub 3050, Alexandre house, Kokkedal ungdomsklub og Bøgen).

Alle er velkomne til FIFA 2016 klubmesterskaberne hos Ungfredensborg. Deltagere opfordres til at tage tilhængere og heppekor med til FIFA mesterskabet.

Program for dagen
Kl. 11.00 Velkommen ved Rasmus Østrup Møller, bestyrelsesformand i Ungfredensborg.
Kl. 11.00 Borgmester Thomas Lykke Petersen siger tillykke til Mohamad Al-Bacha og overrækker ham kommunens gave.
Kl. 11.15 FIFA 2016 turnering i gang i ungecenteret. De 10 bedst placerede fra klubberne spiller imod hinanden efter CUP systemet.
Kl. 13.15 Finale i FIFA 2016 mellem klubvinderen og Mohammad Al-Bacha
Kl. 13.30 Præmieoverrækkelse ved Rasmus Østrup Møller.

Borgmesteren vil være vært ved en mindre reception umiddelbart efter hans tale, hvor Ungfredensborg vil gøre klar med sodavand, snacks m.m.