Kokkedal har fået en verdensmester i computerspillet FIFA. Det er den 17-årige Mohamad Al-Bacha, der natten til onsdag kæmpede sig til sejren ved FIFA Interactive World Cup, der blev afviklet i New York.

Der var mere end 2 millioner FIFA-spillere der prøvede at kvalificere sig til verdensmesterskaberne, af dem blev 32 af de dygtigste spilleder fundet og der med kom den 17-årige Mohamad Al-Bacha med til turneringen i New York.

Den forsvarende verdensmester August 'Agge' Rosenmeier, var i øvrigt også fra Danmark, så det det meste af fokus var på ham, men som en underdog lykkedes det altså debutanten Mohamad Al-Bacha at løbe af med sejren og napper VM-titlen. Det forlyder at Mohamad Al-Bacha nåede til semifinalerne uden at lukke et enkelt mål ind. Så det var det bedste forsvar mod det bedste angreb i finalen.

– At vinde konkurrencen gør mig mundlam. Jeg har virkelig arbejdet på min præstation og har været fuldstændig dedikeret til at spille det bedste, jeg kunne, her i New York, siger Mohamad Al-Bacha til fifa.com.

Udover titlen som verdensmester fik den 17-årige teenager en check på 20.000 dollars plus en invitation til at deltage i FIFas årlige prisuddeling, Ballon D'Or.

Checken blev overrakt af den spanke fodboldstjerne David Villa.