Klubben har opsagt samarbejdet med Thomas Thomsen og John Andersen og ansat Claus Larsen, som træner for klubbens danmarksseriehold

Søndag aften udsendte Fredensborg denne pressemeddelelse:

”Fredensborg Boldklub har efter gensidig overenskomst valgt at stopper samarbejdet med Thomas Thomsen og John Andersen der er træner for klubbens danmarksseriehold.

Bestyrelsen vil gerne takke Thomas og John for samarbejdet, og ønsker dem held og lykke med deres fremtidige trænergerning. ”

”Der var ikke den helt rigtige kemi mellem parterne, og derfor valgte vi at stoppe samarbejdet nu,” udtaler formand Morten Johansen til Uge-Nyt.

I stedet har man ansat den 38-årige Claus Larsen, der har en fortid som divisionsspiller i Birkerød, Helsingør IF og BSV og senere har fungeret som sportschef og træner i BSV.

Den tidligere træner, Thomas Thomsen har denne kommentar:

”Jeg havde møde med spillerne torsdag aften, hvor alt virkede normalt, men blev så kaldt til møde her i weekenden, hvor jeg fik at vide, at samarbejdet skulle stoppe, da kemien ikke var, som den burde være.”

”Vi, John Andersen og jeg, havde opgaven at sikre klubben overlevelse i danmarksserien, det lykkedes, men undervejs måtte vi stille nogle krav til spillerne, og det er muligvis her, at vi er gået galt af hinanden.

”Vi har en direkte måde at sige tingene på, og agere på, og det har man så muligvis ikke kunnet kapere, men jeg ønsker FBI held og lykke fremover,” slutter Thomas Thomsen.

Fredensborg overlevede i danmarksserien, klubbens andethold vandt serie 3 og blev sjællandsmestre, og klubben er med i DBU's pokalturnering efter sommerferien, men det var altså ikke nok til, at samarbejdet kunne fortsætte.


Af Bo Hilsted