Gymnasielærer, lokalpolitiker, sportsjournalist og ikke mindst fodboldens mand, Bo Hilsted, blev i weekenden ved Humlebæks sidste hjemmekamp hædret for sine mange år som aktiv leder og træner i Humlebæk Boldklub

Som 12-årige blev Bo Hilsted medlem af Humlebæk Boldklub i 1961, og allerede fem år senere begyndte Bo Hilsted sin trænergerning i klubben, og den sluttede første 34 år senere i 2000.

I denne periode var Bo Hilsted kun ude på to afstikkere, først til Karlebo i 1977/1978 og i Fredensborg i 1990/1991 skriver Uge-Nyt.

Bo Hilsted har også været et aktiv bestyrelsesmedlem i klubben, hvor han i to omgang var formand, og seniorformand, og han har også stået i spidsen for HB's Venner og Cafeteriet i fem år.

BO Hilsted er tidligere blevet hædret med DOF-Pokalen i 1967, Med HB's Æresnål i 1981 og SBU's Æresnål i 1997.

Bo Hilsted fortæller her om sine største oplevelser i Humlebæk Boldklub:

I 1985 var vi i Verona, hvor vi spillede foran 10.000 tilskuere. Vi tabte med 7-0, men det var en velgørenhedskamp mod de senere italienske mestre, med Elkjær & Co., som oplevelsen var fantastisk. I 1999 sikrede vi os oprykning fra Danmarksserien med HB's førstehold og så står juniorholdet fra 1967 helt klart i min erindring – det var et kanonhold med 'Matrosen' og Aksel Jessen (fiskehandleren i Sletten Fiskehus).

Æresmedlemsskabet til Humlebæk Boldklub blev overrakt af klubbens formand Peter Simonsen, der blandt andet sagde ved overrækkelsen:

"Det er mig en stor ære at byde Bo Hilsted velkommen i den stolte række af æresmedlemmer i Humlebæk Boldklub. Jeg har selv haft Bo som træner, og han har altid bidraget med masser af fodboldfaglighed og indsigt i klubben."


Af Claus Beyer/ Uge-Nyt