Per Frost Henriksen fra Fredensborg genvalgt til DGI’s hovedbestyrelse

DGI Nordsjællands formand blev genvalgt til DGI’s hovedbestyrelse på organisationens årsmøde. Han vil især styrke idrætsforeningers arbejde med udvikling og rekruttering

Per Frost Henriksen fra Fredensborg tager hul på sin tredje periode som medlem af DGI’s hovedbestyrelse siden han blev valgt ind første gang i 2010. Han blev genvalgt på DGI’s årsmøde 8. november og kan dermed fortsætte sit arbejde for at styrke udviklingen og rekruttering af frivillige i landets idrætsforeninger. ”Valget glæder mig, da jeg mener, at DGI har en vigtig samfundsmæssig rolle at spille for at fremme fællesskabet i foreningslivet".

"Jeg trives også godt med de særlige ansvarsområder, jeg har i hovedbestyrelsen: Inklusionsindsatsen, street- og handicapidrætten”, forklarer han.Han fortsætter desuden sit arbejde som formand for DGI Nordsjælland og som formand for Fritids- og Idrætsudvalget i Fredensborg Kommune valgt for Socialdemokraterne.

Vigtige opgaver venter
Per Frost Henriksen er klar til at fortsætte sit arbejde for at hjælpe idrætslederne til at udvikle deres foreninger.”Vi skal styrke dem i arbejdet med at få og beholde dygtige instruktører, trænere og ledere. Vi skal hjælpe foreningerne i at se potentialet i at udvikle sig videre”, siger han og føjer til: ”DGI har den opgave at hjælpe foreningslederne til at kigge fremad og ikke kun have øje for driften ved at give dem de skub, der skal til, så de sætter tiden af til det nødvendige udviklingsarbejde”.

Et flittigt liv
Det genvalgte hovedbestyrelsesmedlem har levet et flittigt liv til nu, både idrætsligt og politisk. På idrætssiden har den oprindeligt revisoruddannede og siden journalistuddannede Per Frost Henriksen været formand for DGI Nordsjælland siden 2007 og medlem af DGI’s hovedbestyrelse siden 2010.

I perioden 1990-2005 havde han forskellige bestyrelsesposter i Karlebo IF, bl.a. som hovedformand. I dén forening spillede han fodbold og har bokset en enkelt kamp i Karlebo Bokseklub.

I dag er han i stedet en meget aktiv motionsløber. Politisk har han siddet i byrådet i Fredensborg Kommune siden 1990 for Socialdemokraterne. I dag er han formand for Fritids- og Idrætsudvalget i byrådet.