Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert – og turnerer traditionen tro Sjælland rundt for at ønske godt nytår. Med i tour bussen er to af landets bedste sangere og en populær radiovært. Onsdag den 11. januar svinger tourbussen forbi Nivå. Her leveres nemlig en af de mange koncerter med start kl. 19.30.

Copenhagen Phil inviterer til årets nytårsgalla med det helt store orkesterbrus, når vi byder det nye år velkommen på festligste vis – og lader Lumbye springe champagnepropperne.

Med på scenen er kongelig operasanger, Sofie Elkjær Jensen, og det unge fremadstormede tenortalent Anders Kampmann. Side om side med det store nytårsorkester vil de synge sig igennem en perlerække af elskede nytårsklassikere i den absolut mest charmerende og festlige ende – et fornøjeligt miks af klassikere lige fra bl.a. valsekongen Strauss til Lumbye, Lehar og Reznicek. Hele herligheden tilsættes ekstra kolorit af Søren Dahl – stemmen i de ikoniske og populære radioprogrammer Café Hack og Dahl på Hack – der vil guide publikum igennem nytårsfestlighederne under ledelse af den anerkendte wienerspecialist, Alfred Eschwé.

DETALJER OG PRAKTISK INFO:

Koncerten varer 90 minutter. Dørene lukker præcis. Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen.

Copenhagen Phil
Dirigent / Alfred Eschwé
Solister / Sofie Elkjær Jensen, sopran / Anders Kampmann, tenor
Vært / Søren Dahl

Musik / Klassiske højdepunkter fra bl.a. Strauss, Reznicek, Kálmán, Sullivan, Lehár og Lumbye


STED:

NKK-Hallen, Nivå Niverødvej 38 - 2990 Nivå,