Igen i år bød de lokale borgere i Fredensborg, Regentparret velkommen da de flyttede ind på Fredensborg Slot. Vejret var med til at lokke ekstra mange ud i gaderne og til slotspladsen med fakler.

 

 

Mange af byens kendte ansigter fra det politiske og erhvervslivet troppede op sammen med ekstra mange af byens borgere.

 

 

Turen gik fra Fredensborg Station med Hjemmeværnsorkestret i spidsen samt et tv-hold fra TV2 lorry, der samme aften bragte en fin dækning af begivenheden.

 

 

En lille pudsighed, var at fakkeltoget måtte holde tilbage for en politi-udrykning i rundkørslen, da med fuldfart angiveligt var på vej til Helsingør, hvor en gruppe svenskere lavede ballade, men det er en helt anden historie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter hændelsen, fortsatte fakkeltoget mod slottet og her holdt byens borgmester en fin tale for regentparret.

 

 

Her kunne han også løfte sløret, for at byens turistkontor om kort tid, vil få adresse på Hotel Store Kro, der netop nu er under renovering for forventes genåbnet i løbet af året.

 

 

Hendes Majestæt takkede dels borgmesteren for de flotte ord og var tydeligt henrykt over de mange borgere, der var kommet for at hilse på.

 

 

 

 

 

 

 

Her ses Kurt Kammersgaard fra Radio Humleborg, rydde op efter talerne på hovedtrappen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radio Humleborg, var som altid med på sidelinjen og leverede lydanlæg til begivenheden samtidig blev talerne optaget på bånd. Disse kan høres på søndag i programmet Morgenkrydderen, der sendes mellem kl. 10.00 - 12.00.