Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Årets sidste dag kan fejres foran Fredensborg Slot, når borgerforeningen i Fredensborg inviterer til nytårstale på storskærm fra kl. 17.00

Forfatter Poul Smidt har skrevet en bog om, den oversete Kong Frederik den 8. - Den udkommer til februar, men forinden kommer han i lokalhistorisk forening tirsdag d. 8. oktober kl. 19:30, og fortæller om bogen og kongen. Det sker i Dagcenter Lindehuset i Jernbanegade i Fredensborg.

Rigtig mange mennesker var mødt frem, tirsdag den 23. april for at byde Hendes Majestæt Dronning Margrethe et godt forår. Traditionen tro mødtes man på Fredensborg Station og gik i samlet flot gennem gågaden med fakler. Hør her Borgmesteren og Dronningstaler.

Kom og vær med til et festligt fakkeltog fra Fredensborg Station til Fredensborg Slot for at ønske Hendes Majestæt Dronningen velkommen til slottet.

Hvert år holder Dronningen nytårstale den 31. december kl. 18.00, hvor talen transmitteres direkte på tv, i radio og på internettet. Nytårstalen holdes traditionelt fra Dronningens modtagelsesværelse i Christian IX's Palæ på Amalienborg. Men i år holder H.M. Dronningen nytårstalen på Fredensborg Slot.

Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen aflægger i sensommeren officielt besøg på Færøerne sammen med deres fire børn i dagene 23.-26. august 2018 med Kongeskibet Dannebrog.

Rosendåb på Fredensborg

Prins Henrik æres med ny rose

H.K.H. Kronprinsen får fødselsdagsgave fra Fredensborg Byråd og Fredensborg Handels- og Håndværkerforening

H.K.H. Kronprinsesse Mary deltager ved Grandbohus´ 60 års junilæum, som bliver markeret den 29. maj 2018, Granbohus er Fredensborg Kommunes aflastningstilbud til hjemmeboende børn, unge og voksne med vidtgående fysisk- og/eller psykisk handicap.

Onsdag den 4. april var der fakkeltog til Fredensborg Slot, hvor byens borgere og andre godtfolk bød Hendes Majestæt Dronning Margrethe velkommen til Fredensborg Slot. Her kan du høre eller genhøre talerne.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen skriver:

Det er med stor sorg, at jeg har modtaget meddelelsen om Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død.

Det er med stor sorg, at jeg har modtaget meddelelsen om, at Hans Kongelige Højhed Prins Henrik er død.

Prins Henrik er kommet hjem til Fredensborg Slot, efter han har været indlagt på Rigshospitalet i flere uger.