Mange togpendlere har det seneste tid oplevet ændret togtider på Lokalbanen. Det skyldes corona-relaterede fravær blandt personalet og driftscentralen i Hillerød er fortsat påvirket. Den allerede reducerede drift på de nordsjællandske lokalbaner forlænges derfor yderligere i to dage. For at mindske generne for kunderne suppleres med togbusser 5. og 6. januar 2022.

Det er fortsat Nærumbanen, Gribskov, Hornbækbanen, Lille Nord og Frederiksværkbanen, der berøres af ændringerne. Øvrige lokaltogsstrækninger kører efter sædvanlig køreplan. Kunder opfordres til at tjekke Rejseplanen, som løbende opdateres. 

"Vi beklager virkelig den ulejlighed, som de fortsatte ændringer skaber for mange af vores kunder. I Lokaltog gør vi alt, hvad der er muligt for at skabe de bedste forhold for kunderne givet omstændighederne, men med den mængde af sygdom blandt de ansatte, vi ser nu, er vi desværre nødsaget til at skalere driften så den passer til den aktuelle bemanding på driftscentralen. Samtidig supplerer vi med togbusser på de ramte strækninger. Vi tror fortsat på, vi er tilbage til normal drift fredag 7. januar, når flere af de sygemeldte kolleger er tilbage igen", siger driftsdirektør Mie Rajcic fra Lokaltog. 

Kunderne opfordres til at følge med på Rejseplanen, hvor ændringer løbende meldes ud.


Sådan berøres driften

Frederiksværkbanen:
Timedrift fra kl. 05.20 med stop på alle stationer. Der suppleres med bus fra kl. 04.30 frem til kl. 10.00, hvorefter der køres halvtimes drift med tog. Busserne betjener Hillerød - Skævinge - Ølsted - Frederiksværk - Vibehus - Hundested.

Lille Nord:
Timedrift fra kl. 5.20 med stop på alle stationer. Der suppleres med busser fra kl. 05.30-19.30. Busserne betjener Hillerød - Fredensborg - Mørdrup - Helsingør.

Gribskovbanen (Tisvildegrenen):
Timedrift fra kl. 6.20 med stop på alle stationer. Der suppleres med busser fra kl. 05.10-20.00. Busserne betjener Hillerød - Helsinge - Tisvildeleje.

Gribskovbanen (Gillelejegrenen):
Timedrift fra kl. 6.40 med stop på alle stationer. Der suppleres med busser fra kl. 05.10-19.00. Busserne betjener Hillerød - Græsted Syd - Græsted - Gilleleje.

Hornbækbanen:
Timedrift med stop på alle stationer. Der suppleres med busser fra kl. 5.20 - 19.30. Busserne betjener Helsingør - Marienlyst - Ålsgårde - Saunte - Hornbæk - Dronningmølle - Gilleleje.

 

Nærumbanen:
Tyveminutters drift.