Der er i den grad budt op til kendis-fodbold i det nordsjællandske når Nikolaj Koppel og Claus Meyer igen har inviteret venner til "Kampen om Nordsjælland". På banen kan man blandt andre opleve Gulddreng, Thomas Skov og Melvin,  tørner sammen søndag den 25. juli kl. 14 på Vejby Stadion.

Kampen er en gentagelse af sidste års succesfulde fodbolddyst, hvor Kikhavn BK med Nikolaj Koppel som holdkaptajn EFTER EN EPISK 1. HALVEG, gjorde det onde ved Rågeleje FF, der blev sendt hjem med et 4-1 nederlag.

Et nederlag, som Rågeleje FF’s anfører Claus Meyer dog er sikker på at revanchere i år: “Lad os være ærlige: det resultat svier stadig. Men vi har nu brugt det meste af året på at analysere kampen indgående. Og vi tror på, at vi har fundet formlen, der gør, at Rågeleje i år kan knække Kikhavn”, udtaler anfører Claus Meyer.

På holdkortet vil man ud over holdkaptajnerne kunne finde lokale sommerhusresidenter, herunder bl.a. Melvin Kakooza, Thomas Skov, Simon Koppel, Lucas Lynggaard, Gulddreng aka. Malte Ebert, Martin Kongstad, Katrine Vejsgaard Veje og Martin Johannes Larsen. Claus og Nikolaj agerer igen holdkaptajner, og programmet byder desuden på pausepoesi ved Thomas Skov og fælles nationalsang med tenor Jonathan Asmund Koppel i front.

Spillertrupperne bliver - som det fremgår - en faretruende broget men også fodboldmæssigt erotisk flok skuespillere, musikere, TV-værter, nuværende og tidligere sportsstjerner og anden sommerferierende godtfolk. Transfervinduet er åbent helt indtil kampdagen, hvor de endelige holdopstillinger offentliggøres på Facebook, men for indeværende tegner der sig to kampklare mand- og kvindskaber à hele 15 spillere hver.


Fakta:

• Der vil være fælles nationalmelodi v Jonathan Asmund Koppel inden kick-off, live kommentering af kampen på stadion samt oplæsning af egne digte i posen ved Thomas Skov.

• Tidligere FIFA- og Superliga-dommer Kenn Hansen dømmer kampen

• Spillerdragter er sponseret af Hummel, mens KM Sport i Frederiksværk har sørget for målmandshandsker m.m. Kampen er desuden muliggjort af Vejby Tisvilde Fodbold.

• Der vil være mulighed for at købe mad og drikke under kampen og der vil være mulighed for parkering på p-pladsen ved Vejby Hallen via Femgårdsvej.

• Arrangementet er gratis