GF Forsikrings nordsjællandske og storkøbenhavnske medlemmer kommer godt fra start i 2021. De deler et overskud på otte procent på deres bilforsikring.. 

Regnskabet for det forgangne år er gjort op, og de nordsjællandske og storkøbenhavnske bilforsikringstagere i GF får i denne uge besked om, hvad overskudsdelingen konkret betyder for dem hver især i kroner og øre.

-Vi kommer ud med et pænt bilskaderegnskab, og er meget tilfredse med, at vi igen i år kan udbetale en stabil overskudsprocent på otte. Det er et udtryk for, at vores medlemmer kører fornuftigt og er gode til at passe på sig selv og andre i trafikken, og det er rigtig dejligt, siger Susie Uldall Klausen, der er afdelingsdirektør i GF Nordsjælland/Storkøbenhavn.

GF Nordsjælland/Storkøbenhavn er en af i alt 34 forsikringsklubber i det medlemsejede GF Forsikring og har kontorer i Herlev og Hillerød.

Et vedholdende solidarisk princip
GF er ejet af medlemmerne, og siden GF Forsikrings første leveår i 1960'erne har grundideen været, at medlemmer - og ikke aktionærer - skulle dele årets overskud. Derfor er GF's overskudsdeling også solidarisk. Jo færre skader, jo mere i overskud til alle, og det betyder, at har man haft en skade i løbet af året, så får man alligevel del i overskuddet.

Rent praktisk foregår det på den måde, at den enkeltes andel af overskuddet trækkes fra prisen på forsikringerne, efterhånden som de fornys i 2021.

GF Forsikrings medlemmer i hele Region Hovedstaden deler et samlet overskud på mere end 15 millioner kroner på bilforsikringerne og mere end 15 millioner kroner på deres andre forsikringer i GF.