Bestyrelsen for FGU Øresund har besluttet at ansætte Tommy H. Widriksen som rektor for FGU Øresund, der har forskellige uddannelsestilbud til unge op til 25 år fra de tre kommuner Helsingør, Fredensborg og Hørsholm.

"Det er en helt fantastisk nyhed i en ellers underlig tid. Jeg glæder mig rigtig meget til for alvor at komme i gang, og drømmene for FGU Øresund er store. Heldigvis har personalet taget godt imod beskeden, så jeg er meget taknemmelig, og glæder mig til samarbejdet med bestyrelsen og samarbejdspartnere fra vores tre kommuner Helsingør, Fredensborg og Hørsholm" siger den nye rektor Tommy H. Widriksen

 

"Tommy H. Widriksen har igennem de seneste uger været fungerende rektor for FGU Øresund og der vist en betydelig handlekraft og et stort drive, der kombineret med nærvær til elever og medarbejdere allerede har vist at han har kompetencerne til at drive skolen. Tommy har den nysgerrighed, beslutsomhed og nytænkning, der skal til for at lede en skole som vores. Han er bevidst om driften, økonomien og også det med at dyrke talentet og kommunikere stærkt på alle niveauer," siger skolens formand Per Frost Henriksen

 

Stillingen blev ledig efter at FGU Øresunds tidligere rektor Lisbeth Harsvik opsagde sin stilling på skolen og fratrådte i januar.

 

FGU Øresund er en selvejende institution, der har forskellige uddannelsestilbud til unge op til 25 år fra de tre kommuner Helsingør, Fredensborg og Hørsholm. Lige nu er der 35 medarbejder og omkring 225 elever. Formålet med FGU er at ruste de unge fagligt, personligt og socialt til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller at komme godt i gang på arbejdsmarkedet. Skolen har til huse i Helsingør på Fabriksvej 20.