Lerdueskydning, trofæer i verdensklasse og våben for millioner på årets største jagtmesse i Hillerød.

Det er første gang i Danmark, at der i forbindelse med en jagtmesse er etableret en rigtig udendørs lerduebane. Det er tilfældet ved JAGT, Vildt & Våben messen i FrederiksborgCentret i Hillerød i dagene den 5. til 7. april. I tre dage vil FrederiksborgCentret syde af aktiviteter. Udstillerne præsenterer våben for millioner og jagtudstyr i alle afskygninger.

Skydning
På messen er der anlagt to udendørs lerduebaner. Her kan du deltage i lerdueskydning, hvad enten du har jagttegn eller ej. Desuden bliver der mulighed for at prøve de nye modeller fra blandt andet Beretta og Browning, ligesom du vil få mulighed for at skyde med en af markedets dyreste og mest eksklusive haglbøsser fra Holland & Holland. Alle skydninger foregår under ledelse af uddannede flugtskydningsinstruktører fra Hillerød Jagtforening samt de to kendte instruktører Lars Kolling fra Dansk Mobilskydning og Jesper Dellgren fra Sophienholm Skydeskole.

Trofæer
Sammen med Nordisk Safari Klub præsenterer messen en række af de flotteste og mest fascinerende trofæer fra tre danske storvildtsjægere. Der er tale om formanden for Nordisk Safari Klub, Jens Kjær Knudsen, storvildtjægeren Erik Hahn Petersen og den nu afdøde Ole Augustinus, som alle udstiller nogle af deres flotte trofæer. Du kan også møde Jens Kjær Knudsen og Erik Hahn Petersen på Nordisk Safari Klubs stand, og få en snak med dem om deres jagtoplevelser kloden rundt.
På stand nr. 26 finder du bukkeopsats.dk, hvor der er mulighed for gratis trofæopmåling. Glenn Hegaard og Michael Sand, der står bag hjemmesiden bukkeopsats.dk, vil være til stede og opmåle bukkeopsatser og andre trofæer.

Auktioner
Danmarks førende auktionshus BRUUN RASMUSEN afholder auktion på JAGT, Vildt & Våben messen. Bruun Rasmussen har udarbejdet et spændende auktionskatalog til messen. Auktionen afholdelse søndag kl. 14.00.
Et anderledes indslag på messen er Game Bird fra Skanderborg, som holder en såkaldt hollandsk auktion, der løber over hele messen. Her falder de udbudte genstande i pris jo længere tid, der går. Game Bird og deres hollandske auktion finder sted på stand nr. 41

Hunde
For hundefolket er der et helt afsnit med udstilling af tilbehør, foder m.v. til jagthunden, ligesom der bliver opvisning af hunde fra Gundog Team på en opvisningsbane. Her bliver der også opvisning af kørsel med ATVere.

Arbejdende stande
Blandt de arbejdende stande kan man møde knivmagere, som viser hvordan man fremstiller en god jagtkniv. Det er ikke alene håndværk men også kunst at udnytte de forskellige træsorter til et flot og funktionelt skaft. Vildtkonservatoren Brian Fillipsen viser hvordan man udstopper og monterer et stykke vildt. Vaabensmeden vil også være en spændende stand at besøge. På deres stand vil man opleve en skæftemager, som sidder og arbejder.

Udstyr og rejser
JAGT, Vildt & Våben messen vil igen i år være fyldt til randen med mange gode tilbud på jagtrejser ud i den vide verden. På messen finder du de største jagtrejsebureauer og de mest toneangivende i Danmark.

De store importører og udstyrshandlere i Danmark er samlet på messen. Du kan som besøgende opleve spændende nyheder fra Danmarks jagtudstyrsproducenter og importører. Du kan købe tonsvis af gode tilbud fra de store udstyrshandlere fra hele Danmark, som bliver samlet under et tag på årets største jagtmesse i Hillerød. JAGT, Vildt & Våben messen 2013 kan du sparer rigtig mange penge på udstyr, til den kommende bukkejagt.

Messen åbningstider er følgende:
Fredag kl.14.30 - 18.00
Lørdag kl.10.00 - 17.00
Søndag kl.10.00 - 16.00