Liberal Alliance Hørsholm-Fredensborg havde onsdag et særdeles velbesøgt besøg af Asger Aamund på Nokken, Rungsted Havn. Ved foredraget var 108 liberale mødt op til foredrag og diskussion

Asger Aamund gennemgik, hvorledes de sidste 20 års politik havde skabt et samfund, hvor de, som er på overførelsesindtægt kan stemme sig til de andres penge.

Vores samfund er i gang med at blive reformeret af regeringen og oppositionen, men de gennemførte og foreslåede reformer er desværre bare en skraben i overfladen, og ikke nær nok til at gøre Danmark stærkt og rigt igen.

Vi skal til at lære, at globaliseringen er i fuld gang, og der ikke mere er nok at se på hjemmemarkedet, og at specielt landedene i østen vokser og udvikler sig meget, den købekraftige middelstand vokser overordentlig hurtig, og vi her i Danmark skal indstille os på det marked.

Asger Aamund mente, at der er et svagt opsving i gang, men det var kun for erhvervslivet, ikke for befolkningen som helhed. Samtidigt gøres der ikke nær nok ved betingelserne for at starte virksomheder her I Danmark, og vi var ved at skræmme udenlandske firmaer til at forlade landet.

Så udsigterne for os i Danmark blev tegnet lidt varierende, men det er i disse år, vi skal lægge os i selen, hvis vi osse skal spille en rolle i fremtiden.

Liberal Alliance Hørsholm-Fredensborg afholder løbende foredrag og debat på Nokken, Rungsted Havn.{jcomments on}