New York har det, Sidney har det og nu også Helsingør.

I mange byer er en sejltur i solnedgangen en del af oplevelsen for de besøgende.

Nu har Sundbusserne imødekommet behovet for sådan en oplevelse langs Den Danske Riviera.

Turene sejles hver søndag i perioden 28. juni til 16. august med M/S Pernille med afgang kl. 18.30 fra Helsingør Havn og tilbagekomst ca. kl. 22.00.

Turen går op langs nordkysten til Dronningmølle med en betagende udsigt til skønne huse og dejlige kyststrækninger på den ene side og konturerne af Kullen og Sofiero Slot på den svenske side. På turen serveres en dejlig Øresundsanretning i de hyggelige saloner.

Drikkevarer, vine og eksotiske drinks kan købes i en af skibets tre barer. Også indsejlingen til Helsingør ”med Kronborg om styrbord” er en ganske særlig oplevelse.

Afhængigt af vejrforholdene kan kaptajnen vælge at sejle sydpå langs Strandvejen ned til Nivå forbi Humlebæk med Louisiana og den hyggelige Sletten Havn.

Også for børn er turen en stor oplevelse med mulighed for besøg på kommandobroen og for at prøve at styre skibet.

Pris pr voksen er 249 kr., børn 125 kr. inkl. skipperbevis, og prisen inkluderer velkomstdrink, Øresundsanretning, loungemusik og guidning undervejs.

Booking sker hos Sundbusserne på tlf. +46 42 21 61 61 eller på www.visitnordsjaelland.com. Dermed har VisitNordsjælland tilføjet endnu et godt tilbud til de mange oplevelser, som kan bookes på turistorganisationens hjemmeside og således gør det let at gå til for både turister og lokale.