Fredensborg Jazzklub er glade over at kunne præsentere Louisiana Jazzband med sangerinden Daimi.


Daimi
Daimi er 'verdenskendt' i Danmark, hendes musikalitet og charme borger for en dejlig oplevelse hver gang hun er på scenen.

Hun er en velrenommeret skuespiller og har spillet revy med de største.

At hun også synger jazz er måske knap så kendt.

Men hun har sunget jazz i mange år og gør det med en rytmisk fornemmelse som placerer hende blandt de allerbedste. Hun er en jazzsangerinde af nordisk karakter når hun synger med sin rene, klokkeklare stemme.

I samarbejdet med Louisiana Jazzband kommer hendes kvaliteter allerbedst til udfoldelse.

 

Musik, der går til hjertet og lige i benene

Louisiana Jazzband spiller populær, udadvendt swing-jazz af højeste kvalitet i professionel udførelse og dets medlemmer er garvede veteraner på den danske jazzscene.

Bandet har altid været garant for glad, dansevenlig, swingende jazz i overordentligt velklingende arrangementer. Rytmegruppen driver musikken fremad på smukkeste vis og blæserne i front-linien har et indforstået, velklingende samspil.

Arrangementet foregår i Fredensborghusenes festsal, Bakkedraget 43, i Fredensborg, fredag 24. oktober hvor der er musik fra kl. 20,00 til 23,00.


Allerede kl. 18,30 serverer restauranten en dejlig jazzbuffet (dørene åbnes kl. 18,00), så man er i den rette stemning når Daimi synger og Louisiana Jazzband underholder med herlig swingenede jazzmusik.


Det koster 250,- kr. incl. jazzbuffet at deltage (eller 100,- kr. uden mad fra kl. 20,00), og billetter kan købes i Fredensborg Boghandel, Jernbanegade 9 A, Fredensborg eller på telefon 48 48 01 73.


med venlig hilsen
Ole Holde
jazzklubformand