Efter et meget langt produktionsforløb, fyldt med uheld og forsinkelser, udkom i foråret en CD med Lille Palle og Bjarne Lisby med sange i den mandschauvinistiske afdeling. HVad CD´en handler om, kan du hører nu på lørdag klokken 12.00 i Radio Humleborg.

Men allarede nu kan vi fortælle at det starter med lidt om fodbold, så følger en herlig cocktail af kvinder og spiritus, og til slut lidt betragtninger om at blive ældre.

Om de to musikers samarbejde fortæller de at det hele begyndte med en duetplade i 1988 (Du er min bedste ven). De få eksemplarer, der blev solgt, opnåede en vis kultstatus, så fik de løbende opfordringer på at få den genoptrykt. Imidlertid var masterbåndet forsvundet under diverse pladeselskabs sammenlægninger, så opfordringerne blev i stedet: Så lav en ny!

Det blev så til denne skønsomme blanding af nye numre, samt genindspilninger af nogle af de oprindelige.

De er begge vant til at underholde alene på scenen, så et fællesprojekt som dette har været rigtig skægt, udfordrende og inspirerende. Det kan forhåbentlig høres. 

Udsendelsen om pladen der har titlen "De siger vi er mandschauvinister", er produceret af Kurt Markussen og optaget på Café Ciao i Fredensborg. Radio Humleborg bringer programmet lørdag den 26. juli kl. 12.00.