I weekenden d. 14.-15 juni køres verdens mest berømte motorløb. Radio Humleborg sender i weekenden indslag fra racerløbet, efterhånden som begivenheden udspiller sig.

 

Det er vores Motorsportsekspert Søren Clauding, der står for reportagerene og de bringes efterhånden som de bliver produceret, så det er bare at spidse ører, i løbet af sendefladen.

 

Det er 24-timers Le Mans, som også i år har massiv dansk deltagelse af bl.a. Tom Kristensen, Jan Magnussen og fire kørere hos Aston Martin.  

 

Blandt bilmærkerne bliver det den gigantiske kamp mellem de forsvarende mestre, Audi, og hybridbilerne fra Porsche og ikke mindst Toyota, som vil forsøge at vippe Audi af tronen. Ikke mindst Toyota står stærkt efter at have vundet begge årets VM-løb forud for 24-timers Le Mans.

 

På motorsiden.dk følger vi racet direkte fra banekanten og hér i radioen kan du også følge med i 24-timers Le Mans ikke mindst med indslag direkte fra racerbanen i Le Mans lørdag og søndag eftermiddag. 

 

Dækningen af årets 24-timers Le Mans præsenteres i samarbejde med Toyota HYBRID og Michelin, som leverer dækkene til Audi, Porsche og Toyota-Hybrid i 24-timers Le Mans.