Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 18. september 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken.

I denne udgave af Morgenkrydderen er der følgende indslag:

- Budgetforlig i Fredensborg Kommune: Vi snakker med Bjørn Svensson (bileldet) der fortæller hvorfor at Enhedslisten har valgt at stå uden for budgetforliget og at partiet stiller med deres eget budget.

- John har været en tur i Dageløkke Skoven, for at finde ud af hvad projektet ’"Sund i naturen" går ud på. Her fik han en snak med Anne-Lene Haarklou Hansen fra Fredensborg Kommune.

- Kurt har været til Fredensborg Slotsmarked 2022 og derfra bringer vi en stemningsreportage.

- Så har Kurt besøg i studiet af Fredensborg Jazzklub, der i oktober starter efterårssæsonen. Det sker i nye lokaler i Fredensborg Glof Klub og det tyder på at der bliver fuld hus til Doc Houlind´s Revival All Stars.

- IT ekspert Leif Jensen har igen gode råd og nyheder fra IT verdenen i Cybervejret og så har Daniel igen de seneste lokale nyheder fra vores eget nyhedsmedie humleborg.dk

 

Radio Humleborg · Morgenkrydderen Uge 37 2022

Morgenkrydderen er tilrettelagt af Kurt Kammersgaard og er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wi-fi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.